Menu
in ,

Yeni Superman’den İlk Görüntü: David Corenswet, Çelik Adam Kostümünü Giydi

David Corenswet’in başrolünde yer aldığı yeni “Superman” filminden ilk görüntü paylaşıldı.

David Corenswet, yeni Superman olmaya hazırlanıyor. DC’nin James Gunn ve Peter Safran imzasını taşıyan dönemi ufukta gözüktü.

2022 yılında James Gunn ve Peter Safran’ın DC Studios’un yeni ortak başkanları olmalarıyla DC’nin sinema cephesinde de yeni bir dönem başladı. Bu sürecin temelini oluşturacak yapım ise ilk etapta Superman Legacy adıyla duyurulan yeni Süpermen filmi oldu.

Henry Cavill’ın veda ettiği Çelik Adam rolüne Pearl, The Own This City ve The Politician ile tanınan 31 yaşındaki David Corenswet getirildi. Ardından filmin adı Superman olarak yeniden markalandı. Geçen haftalarda karakterin ikonik logosunun yeni tasarımı paylaşılmıştı. Şimdi ise Clark Kent’in Çelik Adam kostümünü giydiği sıradaki bir fotoğrafı hayranların beğenisine sunuldu.

- Reklam -

David Corenswet Kripton’un Oğlu kostümüyle ilk kez görüntülendi. Görsel, yeni filmin hikâyesine dair bazı ipuçları da verdi.

David Corenswet’in Yeni Superman Filmi Hakkında İlk İpuçları

Görüntü, hayranların daha önce alışık olmadığı bazı unsurlar da içeriyordu. Bunlardan ilki Clark Kent’in, gezegeni bir kez daha kurtarmak üzere kırmızı çizmelerini giymesiydi. Öte yandan Gunn’ın bu görüntüyü seçmesi ve Threads aracılığıyla sosyal medyada paylaşması bir tesadüf değildi. Gunn, yeni yapımda ünlü karakterin anlatılmayan yanlarını da izleyicilerle buluşturmayı hedefliyor.

Görüntüde Clark’ın gözleri neredeyse kapalı ve oldukça yorgun görünüyor. O sırada gökyüzünde ışıyan pembe renkli devasa bir lazer var. Bu ışın, büyük ihtimalle Metropolis’i yok ediyor. Kostüm de oldukça kirli ve yıpranmış görünüyor. Bu da Clark’ın büyük ihtimalle bir süredir devam eden bir savaşın parçası olduğunu gösteriyor.

Yeni Superman filmi, aynı zamanda DC için yeni bir dönemin tonunu da belirleyecek.

Superman’de Corenswet’in yanı sıra Lex Luthor rolünde Nicholas Hoult (The Menu), Lois Lane rolünde Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel), Perry White rolünde Wendell Pierce (Elsbeth), Martha Kent rolünde Neva Howell (Run The Race), Jonathan Kent rolünde Pruitt Taylor Vince (Bird Box), Kara Zor-El rolünde Milly Alcock (House of the Dragon), Guy Gardner rolünde Nathan Fillion (Castle), Kendra Saunders rolünde Isabela Merced (Madame Web), Jimmy Olsen rolünde Skyler Gisondo (Licorice Pizza), Rex Mason rolünde Anthony Carrigan (Barry) ve Maxwell Lord rolünde Sean Gunn (Gilmore Girls) yer alıyor.

Yeni Superman filmi 11 Temmuz 2025’te sinemalarda vizyona girecek.

Sizler David Corenswet’in Süpermen tasvirini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version