in ,

Emily Blunt, Steven Spielberg’ün Yeni Bilimkurgu Filminin Başrolünde Yer Almaya Hazırlanıyor

Emily Blunt, Steven Spielberg’ün yeni bilimkurgu filmi için görüşmelere başladı. Hollywood’un aranan yüzü Oscar’lı yönetmenle bir araya geliyor.

Emily Blunt, Steven Spielberg'ün Yeni Bilimkurgu Filminde Yer Alacak
- Reklam -
- Reklam -

Emily Blunt, Steven Spielberg’ün yeni bilimkurgu filminde başrolü üstlenmeye hazırlanıyor. Ünlü yönetmenin Oscar adayı oyuncu ile Universal ve Amblin işbirliğinde çekmeyi planladığı bu yeni film, büyük bir gizlilik içinde yürütülüyor.

Emily Blunt, 2023’te Christopher Nolan’ın gişe rekorları kıran Oppenheimer filminde canlandırdığı Kitty Oppenheimer rolüyle Oscar adaylığı kazanarak kariyerinin zirvesine çıkmıştı. Şimdi ise bilimkurgu türünde efsaneleşmiş Spielberg’ün yeni projesinde yer alarak başarısını pekiştirmeye hazırlanıyor. Söz konusu proje, Blunt’ın Spielberg ile ilk kez çalışacağı film olacak. Yönetmen, yıldız oyuncunun yeteneğine olan hayranlığını daha önce dile getirmişti, özellikle Blunt’ın Amblin’in yapımcılığını üstlendiği 2016 yapımı The Girl on the Train filmindeki performansından sonra.

Geçen nisan ayında paylaşılan haberlerde filmin senaryosunun, Spielberg’ün uzun süredir birlikte çalıştığı David Koepp tarafından yazıldığı ortaya çıkmıştı. Koepp, Jurassic Park, War of the Worlds ve Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull gibi önemli yapımların da senaristliğini yapmıştı. Yapımcılığı ise Kristie Macosko Krieger üstleniyor. Şu an için filmin konusu hakkında detaylar paylaşılmamış olsa da, filmde Blunt’ın başrollerden birini üstleneceği ve UFO’lar gibi büyüleyici bir temayı işleyeceği tahmin ediliyor.

- Reklam -

Emily Blunt, Steven Spielberg'ün Yeni Bilimkurgu Filminde Yer Alacak

Emily Blunt Başrollü Steven Spielberg Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Emily Blunt, bilimkurgu türünde şimdiye kadar birçok başarılı projede yer aldı. The Adjustment Bureau, Looper, Edge of Tomorrow, A Quiet Place ve A Quiet Place Part II gibi filmlerle bu alanda büyük bir iz bırakmıştı. Spielberg’ün yeni filmi, Blunt’ın bu türdeki hakimiyetini daha da pekiştirecek gibi görünüyor.

Blunt’ın Spielberg ile çalışacak olması, onu bilimkurgu türündeki en ikonik isimlerden biri olan Sigourney Weaver ile kıyaslanır hale getirdi. Weaver, Alien serisi ve Avatar gibi filmlerle bu türde bir efsane olarak kabul ediliyor. Ancak Blunt’ın Spielberg ile olan bu yeni projesi, onun da bu türde kalıcı bir miras bırakma potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

- Reklam -

Emily Blunt Steven Spielberg

Spielberg, E.T., Jurassic Park ve Close Encounters of the Third Kind gibi klasikleşmiş bilimkurgu filmleriyle türün en önemli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Blunt’ın bu projede yer alacak olması, onun kariyerinde yeni bir dönüm noktası olacak. Film, 15 Mayıs 2026’da sinemaseverlerle buluşacak ve Spielberg’ün yaz sezonunda uzun süredir beklenen büyük bir dönüşünü işaret ediyor.

Spielberg’ün Emily Blunt başrollü yeni filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Bu adamın uzaylı ve ufo takıntısı bir türlü sona ermedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Delilik Melankoli Cinlenme - Haydar Akın

Hıristiyan Batı Dünyasında Aykırılık Yaratan Hâllerin Tarihini Anlatan “Delilik Melankoli Cinlenme” Yeniden Raflarda

Inside Out 2 Gişe Hasılatı

“Inside Out 2” Açılış Haftasında Gişe Rekorları Kırmayı Başardı