in ,

“Jujutsu Kaisen” Yaratıcısı Gege Akutami “Shonen Jump”da Yükselen Yeni Bir Manga Serisi Önerdi

Gege Akutami, Shun Numa imzalı yeni manga serisi “Super Psychic Policeman Chojo-Senpai”den övgüyle bahsetti.

Gege Akutami Manga Onerisi Super Psychic Policeman Chojo Senpai Jujutsu Kaisen
- Reklam -
- Reklam -

Gege Akutami, Shun Numa tarafından yaratılan ve Shonen Jump dergisinde yayımlanan manga serisi Super Psychic Policeman Chojo-Senpai’ye hayranlığını saklamadı. Jujutsu Kaisen’in yaratıcısı ayrıca bu esere dair özel bir tanıtım illüstrasyonu da çizdi.

Gege Akutami’nin Jujutsu Kaisen manga serisi okurların karşısına ilk defa 2018’de Shonen Jump dergisinde çıktı. Hâlâ yayınlanmaya devam eden manga, 2020’den beri anime dizisine de konu olmayı sürdürüyor. Çağdaş anime ve manga markaları arasında en çok tüketilen yapıtlar arasında bulunan Jujutsu Kaisen’in yaratıcısı Akutami de manga dünyasında daima saygıyla anılıyor.

Modern shonen’in öncüleri arasında bulunan Gege Akutami, şimdi ise bir başka Shonen Jump çizerine el vermeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Gege Akutami’den “Super Psychic Policeman Chojo-Senpai” Serisine Büyük Onur

Yahoo! Japan’ın aktardığına göre, Akutami, Shun Numa tarafından yaratılan yeni manga serisi Super Psychic Policeman Chojo-Senpai için özel bir tanıtım illüstrasyonu yayımlamayı planlıyor.

Super Psychic Policeman Chojo-Senpai

Yayın hayatına Şubat 2024’te başlayan Chojo-Senpai, psişik güçlerini kullanarak davaları çözen özel araştırmacı Chojo Meguru ve çaylak polis memuru Ipponki Nao’nun maceralarını konu alıyor. Komedi türündeki manganın ilk cildi ise Gege Akutami’nin ana karakterlerden birisinin özel illüstrasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ciltte ayrıca Akutami’nin esere dair övgü dolu bir yorumu da bulunuyor.

Akutami seriye dair şunları kaydediyor:

“Chojo inanılmaz şakalarıyla bizi güldüren inanılmaz birisi!”

Gege Akutami’nin Super Psychic Policeman Chojo-Senpai için çizdiği illüstrasyon ise aşağıda yer alıyor:

Gege Akutami - Super Psychic Policeman Chojo-Senpai

- Reklam -

Shun Numa’nın Eski Çalışmaları

Shun Numa Chojo-Senpai öncesi birçok eğlenceli mangaya imza atmış bir isim. Sanatçının eski çalışmaları arasında 2015 tarihli Samon the Summoner oldukça öne çıkıyor. Samon the Summoner serisinin konusu şu şekilde özetleniyor:

“Melek gibi bir kişiliğe sahip olduğu düşünülen liseli bir öğrenci olan Sakura Teshigawara’yı konu alır. Bir gün okula yeni gelen Samon Shousuke adlı bir öğrenciyle karşılaşır ve Samon, onun bir sahtekar olduğunu iddia eder. Aslında Samon, iblisleri çağırma gücüne sahip bir çağırıcıdır. Samon bu yeteneklerini kullanarak Sakura’nın hatalarının bedelini ödetmeye yemin eder.”

Gege Akutami - Manga Öneri Super Psychic Policeman Chojo-Senpai - Jujutsu Kaisen

Samon the Summoner’ın yanı sıra, Numa ayrıca yarı tarihsel bir samuray hikâyesi olan O-Edo Eleki de dahil olmak üzere bazı tek sayılık mangalar ile adından söz ettirmişti.

Jujutsu Kaisen ilk iki sezonuyla Netflix üzerinden izlenebiliyor. Super Psychic Policeman Chojo-Senpai ise henüz bir anime uyarlamasına sahip değil.

İlginizi çekebilir: Hajime Isayama’nın Manga Serisi Önerisi

Jujutsu Kaisen’in yaratıcısı Gege Akutami’nin manga önerisini siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Starve Acre Fragmanı: Matt Smith ve Morfydd Clark Başrolde

Matt Smith ve Morfydd Clark’lı Korku Filmi “Starve Acre”dan İlk Fragman

İnsanlık Kültürel Değişimlere Ayak Uyduramıyor (Araştırma)

Araştırma: İnsanlık Kültürel Değişimlere Ayak Uyduracak Kadar Hızlı Gelişemiyor