in , ,

“Forrest Gump” Kadrosunu Yıllar Sonra Bir Araya Getiren “Here” Filminden İlk Fragman

Here fragmanı yayınlandı. Forrest Gump’tan Tom Hanks ve Robin Wright’ı yıllar sonra bir araya getiren filmin yönetmenliğini de Robert Zemeckis üstleniyor.

Here Filminden İlk Fragman: Forrest Gump Kadrosu Yıllar Sonra Bir Arada
- Reklam -
- Reklam -

Here filmi için ilk fragman nihayet yayınlandı. 1994 yılında büyük ses getiren ve Oscar ödüllerine boğulan Forrest Gump’ın yönetmeni Robert Zemeckis, başrol oyuncuları Tom Hanks ve Robin Wright’ı bir kez daha aynı projede buluşturuyor. Bu sefer Zemeckis, Richard McGuire’ın aynı adlı grafik romanından uyarlanan bir yapım ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Here, tek bir evin yüzyıllık hikâyesini anlatıyor ve farklı dönemlerde bu evde yaşayan çeşitli ailelerin hayatlarına odaklanıyor. Fragmanda Tom Hanks ve Robin Wright’ın canlandırdığı karakterlerin gençliklerinden yaşlılıklarına kadar olan süreç, görsel efektler ve makyaj teknolojisiyle yansıtılıyor. Hanks Vietnam Savaşı dönemi gençlerinden biri olan Richard’ı, Wright ise onun sevgilisi ve sonrasında eşi olan Margaret’ı canlandırıyor.

Here Fragmanı Forrest Gump Kadrosu

- Reklam -

Film sabit bir kamera açısıyla 104 dakika boyunca aynı noktadan çekiliyor. Bu da izleyicilere evin zaman içindeki dönüşümünü ve yaşamları üzerinde bıraktığı etkileri kesintisiz bir şekilde görme imkânı tanıyor. Fragmanda “Zaman ne çabuk geçiyor, değil mi?” diyen Hanks’e Wright’ın “Gerçekten de öyle” şeklinde yanıt verdiği bir sahne de yer alıyor.

Sony Pictures tarafından dağıtılacak olan filmde ayrıca Paul Bettany, Kelly Reilly, Michelle Dockery, Gwilym Lee, David Fynn ve Ophelia Lovibond gibi güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Bettany ve Reilly, Richard’ın ebeveynlerini canlandırırken, Dockery ve Lee 1900’lerin başlarında yaşayan bir çifti, Fynn ve Lovibond ise 1920’lerin bir mucidi ve modelini oynuyor.

Here Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Film sadece Hanks ve Wright’ı değil aynı zamanda Forrest Gump’ın senaristi Eric Roth’u da yeniden bir araya getiriyor. 1994 yılında Forrest Gump, en iyi film, en iyi yönetmen (Zemeckis) ve en iyi erkek oyuncu (Hanks) dahil olmak üzere altı Oscar kazanmıştı. Bu projede de ekip eski başarılarının üzerine yenilerini koymayı hedefliyor.

- Reklam -

Here, 29 Kasım 2024 tarihinde Türkiye sinemalarında izleyicilerle buluşacak.

Here Fragman Tom Hanks ve Robin Wright

Here için yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Interview with the Vampire 3. Sezon Onay - AMC

AMC’nin “Interview With the Vampire” Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı

Uluslararası Uzay İstasyonu - SpaceX Dünya Yörüngesi Anlaşma

Kullanım Ömrünün Sonuna Yaklaşan Uluslararası Uzay İstasyonu, SpaceX Tarafından Yörünge Dışına Gönderilecek