in ,

“Jujutsu Kaisen” Mangasının Son Bölümünde ‘O Karakter’ Ölümden Geri Dönüyor Olabilir

Jujutsu Kaisen 260. bölümünde önemli bir gelişme yaşandı. Serinin vazgeçilmez karakterlerinden birinin ölümden geri döndüğü iddia edildi.

Jujutsu Kaisen 260. Bölümde Gojo Satoru Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Jujutsu Kaisen mangasının 260 numaralı son bölümü hayranlar için heyecanı doruğa taşıdı. Serinin en popüler karakterlerinden birinin ölümden dönmüş olabileceğine dair güçlü ipuçları verildi.

Jujutsu Kaisen animesi her ne kadar kısa süre önce 2. sezon finali ile izleyicilerin karşısına çıkmış olsa da, mangası macerasına tam hızla devam ediyor. Animedeki olayların oldukça önünde olan mangada, ister istemez bazı ölümler de çoktan gerçekleşmiş oluyor.

NOT: Haberin buradan sonra yer alan paragrafları mangadan ÖNEMLİ DERECEDE SPOILER içerecektir.

- Reklam -

Jujutsu Kaisen 2. Sezon Sukuna

Daha önceki bölümlerde Ryomen Sukuna tarafından ağır bir yenilgi alan Gojo Satoru’nun ölümü okuyucuları derinden etkilemişti. Bu kayıp, hem hikâye içinde hem de okuyucu kitlesi arasında büyük bir boşluk yarattı. Gojo’nun öğrencileri zorlu mücadelelerde yalnız kalmışlardı.

Ancak 260. bölümde işler değişmiş gibi gözüküyor. Yuji Itadori ve Aoi Todo, güçlerini birleştirerek Sukuna’ya karşı zorlu bir savaşa tutuşuyorlar. İkili, Todo’nun gelişmiş “Boogie Woogie” tekniği sayesinde Sukuna’yı oldukça zorluyor ve şaşırtıyor. Sukuna, bu tekniğe karşı koymakta zorlanıyor.

Tam da bu sırada işler iyice kızışıyor. Sukuna, Yuji ve Todo’ya karşı yine Alan Genişletmesi kullanmaya hazırlanıyor. Fakat tam bu kritik anda savaş alanında gizemli bir siluet beliriyor.

Jujutsu Kaisen 260. Bölüm Manga

Jujutsu Kaisen 260. Bölüm ile Gojo Satoru Gerçekten de Dönüyor Olabilir mi?

Anlatıcı, bu siluetin (veya gölgenin) Sukuna’nın kendi eliyle öldürdüğü en güçlü hayalet olduğunu vurguluyor. Bu da akıllara hemen Satoru Gojo’nun dönüşünü getiriyor. Pek tabii ünlü büyücünün bir şekilde ölümden döndüğü ihtimali, hayranları deliye çevirdi. Bölüm sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

- Reklam -

Gojo’nun geri dönüş ihtimali hem umutları yeşertti hem de soru işaretleri doğurdu. Bu siluet gerçek Gojo olabilir mi yoksa Sukuna’nın aldığı ağır darbelerin etkisiyle gördüğü bir hayal mi?

Gojo’nun ölümü sadece Jujutsu Kaisen okuyucularını değil, tüm manga dünyasını etkilemişti. Haliyle yokluğu doldurulamaz bir boşluk bıraktı. Bu nedenle heyecan Jujutsu Kaisen 261. bölüm için dorukta.

"Jujutsu Kaisen" Mangasının Son Bölümünde 'O Karakter' Ölümden Geri Dönüyor

260. bölüm hakkında ortaya çıkanlar Gojo’nun dönüşüne dair umut ışığı verse de, kesin bir şey söylemek için henüz çok erken. Gojo’nun kaderi ve savaşın gidişatı gelecek bölümlerde daha netlik kazanacak.

Son bölümde yer alan siluetin Gojo Satoru olma ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, manga dünyasından daha fazla gelişme için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Otaku Art

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Austin Butler - Karayip Korsanları Yeni Başrol

Austin Butler, “Karayip Korsanları”nın Yeni Başrolü Olabilir

GTA 6 Çıkış Tarihi

Beklenen Haber Geldi: “GTA 6” Çıkış Tarihi Açıklandı