in , ,

Bollywood Yıldızlarını Bir Araya Getiren Hint Yapımı Netflix Filmi “Murder Mubarak” Fragmanı Yayınlandı

Murder Mubarak filmi için yeni fragman yayınlandı. Netflix, üç farklı nesilden Bollywood yıldızlarını tek yapımda buluşturmaya hazırlanıyor.

Murder Mubarak - Netflix Bollywood Filmi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Murder Mubarak filminden fragman paylaşıldı. Netflix’in yeni Bollywood yapımı izleyicileri suç, komedi ve gizem dolu bir maceraya davet ediyor.

Türkçede Cinayeti Tebrik Ederiz anlamına gelen yeni Bollywood filmi Murder Mubarak filmi tanıtıldı. Üç farklı nesilden Hint sinemasının yıldızlarını bir araya getiren polisiye yapımın yönetmenliğini Homi Adajania üstleniyor. Adajania daha önce Disney Plus için Saas, Bahu Aur Flamingo dizisini yönetmiş, ayrıca Being Cyrus ve Angrezi Medium gibi yapımlarla adından söz ettirmişti.

Netflix, dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Hindistan’da da pazar payını artırmak için yerel içerikler üretmeyi sürdürüyor.

- Reklam -

Murder Mubarak - Netflix Bollywood Film Fragman

Yapımdan yayınlanan ilk tanıtım, “Katiller neye benzer?” sorusuyla açılıyor. Yapımın başkarakteri konumunda ise Pankaj Tripathi tarafından canlandırılan bir dedektif yer alıyor.

Netflix’ten Hint Yapımı Polisiye Film: “Murder Mubarak”

Maddock Films’in yapımcılığını üstlendiği film, Hintli yazar ve senarist Anuja Chauhan’ın Club You to Death adlı eserinden uyarlanıyor.

Murder Mubarek filmi katilin kim olduğunu bulmaya çalışan bir dedektifin hikâyesini konu alıyor. Pankaj Tripathi suçluların dünyasına bir yabancı olarak adım atıyor ve onlarda göründüğünden çok daha fazlası olduğunu fark ediyor.

Murder Mubarak - Netflix Fragman

Filmin yönetmeni Homi Adajania yapıma dair şu ifadeleri kullanıyor:

“Murder Mubarek her türden ve her kuşaktan sevilen oyuncuların bir araya geldiği sinematik bir karışım. İnanın bana oyuncuların hepsi bu eksantrik karakterlere hayat verirken harika işler çıkardı. Bu film, izlemeye doyamayacağınız bir büyüye sahip. Bu renkli cinayet gizemi, tüm ipuçlarını nasıl kaçırdığınızı merak ederek geri sarmanıza ve filmi tekrar izlemek istemenize neden olacak. Netflix ile yaptığımız işbirliği sayesinde bu en çılgın ve havalı partiye tüm dünya davetli!”

- Reklam -

Murder Mubarek Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Bir dakika uzunluğundaki fragman her bir şüpheliyi sırayla izleyicilere tanıtıyor. Ardından, “Katillerin çoğu katil gibi görünmez. Onlar sıradan kadın ve erkeklerdir,” ifadesine yer veriyor.

Sara Ali Khan “Güney Delhi prensesi” olarak tanımlanan ve zengin bir mirasçı olduğunu işaret eden birini canlandırıyor. Vijay Varma “Chandni Chowk’tan ölümcül bir âşığı” olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Sanjay Kapoor kraliyet soyundan gelen birini, Dimple Kapadia ise “eksantrik, sarhoş bir sanatçıyı” oynuyor. 90’ların Bollywood ikonu Karisma Kapoor gerçek kişiliğine oldukça yakın bir karakteri canlandırıyor. Kadro Suhail Nayyar ve Tisca Chopra ile tamamlanıyor. Kapadia son olarak Christopher Nolan’ın Tenet filminde rol almıştı. Tripathi ise Prime Video dizisi Mirzapur’da sergilediği performansla akıllarda yer edinmişti.

Murder Mubarak Oyuncu Kadrosu Dikkat Çekiyor

Ali Khan kendi kuşağının en popüler genç yıldızlarından biri olarak anılıyor. Oyuncu son olarak korku filmi Gaslight’ta rol aldı. Varma ise rap draması Gully Boy ile çıkış yaptı ve yakın zamanda Netflix’in kara komedisi Darlings’te istismarcı bir kocayı canlandırdı. Kapoor da 90’larda gerçek bir ikon olarak anılıyordu.

Murder Mubarak filmi 15 Mart 2024 tarihinde Netflix’te yayına girecek.

Murder Mubarak filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Resident Evil Oyunları

Söylenti: “Resident Evil 9” Dahil Toplam 5 “Resident Evil” Oyunu Yapım Aşamasında

One Piece Sızıntıları Sona Erebilir: İki Kişi Tutuklandı

“One Piece” Manga Serisini Yeni Sayılar Yayımlanmadan Sızdıran İki Kişi Tutuklandı