Menu
in ,

Sihirbazlar Çetesi Yeni Macerasına Hazır: “Now You See Me 3” Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

Now You See Me 3 filmi için vizyon tarihi belirlendi. Yeni Sihirbazlar Çetesi macerası 2025 sonbaharında izleyicilerle buluşacak.

Now You See Me 3 filmi için vizyon tarihi netlik kazandı. Sihirbazlar Çetesi yeni soygun macerası ile gelecek yıl beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Louis Leterrier imzalısını taşıyan ilk Now You See Me (Sihirbazlar Çetesi) filmi 2013 senesinde izleyicilerin beğenisine sunulmuş ve gişede 351 milyon dolarlık hasılat toplamıştı. 2016’da serinin ikinci filmi Jon M. Chu yönetmenliğinde daha yüksek bir bütçeyle geliştirilmiş ancak toplam hasılat 334 milyon dolarda kalmıştı. İki filmde elde edilen yaklaşık 700 milyon dolarlık hasılat ise devam bölümü için ciddi bir fırsat yaratmıştı.

Ancak aradan geçen 8 yılın ardından hayranlar hâlâ üçüncü filmi beklemeye devam ediyor. Devam macerası hakkında ilk açıklama 2020’de yapılmış olsa da filmin yönetmeni ancak 2022 yılında belli olmuştu. Jury Duty ile Emmy adaylığı alan; Venom, Gangster Squad ve Zombieland yapımlarıyla tanınan yönetmen Ruben Fleischer yapımın başına geçmişti.

- Reklam -

Lionsgate Açıkladı: Now You See Me 3 Filmi Vizyon Tarihi Netlik Kazandı

Şimdi ise Lionsgate yaptığı açıklama ile Now You See Me 3 filminin 14 Kasım 2025 tarihinde sinema salonlarında gösterime gireceğini açıkladı.

Now You See Me 3’ün konusu hakkında henüz net bir açıklama yok. Ancak Mahşerin Dört Atlısı geri dönecek ve sihir dolu yeni numaralarla her zamankinden daha büyük bir soygun planı ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco ve Morgan Freeman önceki filmlerdeki rollerini yinelemek için yapıma katılacaklar.

Eski yapımlardaki oyunculara ek olarak Sihirbazlar Çetesi 3 kadrosuna yeni katılan isimler arasında ise Justice Smith, Dominic Sessa, Ariana Greenblatt ve Rosamund Pike yer alıyor. Ancak bu isimlerin Mahşerin Dört Atlısı’nın müttefiki mi yoksa düşmanı mı olacağı şu an için bilinmiyor.

J. Daniel Atlas (Eisenberg), Merritt McKinney (Harrelson), Henley Reeves (Fisher) ve Jack Wilder (Franco) adlı dört sihirbazın, gösterileri sırasında giriştikleri devasa soygun serüvenlerini anlatan seri suç, aksiyon ve macera türlerini bir araya getiriyor.

Now You See Me 3 filmi için henüz bir fragman yayınlanmadı. Senaryo aşaması geçen mart ayında tamamlanan ve bugün itibarıyla vizyon tarihini de belirleyen yapımdan yeni gelişmelerin çok yakında paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Now You See Me 3 filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema ve TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version