in ,

Çoksatar Roman Serisinden Uyarlanan “Pachinko” Dizisinde 2. Sezon Tarihi Belli Oldu

Pachinko 2. Sezon için çıkış tarihi belirlendi. Min Jin Lee’nin ünlü romanından uyarlanan dizi Apple TV+ ekranlarına geri dönüyor.

Pachinko 2. Sezon Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Pachinko 2. Sezon ile geri dönüyor. Kore asıllı Amerikalı yazar Min Jin Lee’nin eserinden uyarlanan Apple TV+ dizisi gelecek ağustos ayında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dört nesli ele alan drama dizisi, yetenekli oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. İlk sezonu Mart 2022’de prömiyer yapan ve eleştirmenlerden övgü dolu sözler alan Pachinko, 2. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

IMDb’de 8,3/10 puan ortalamasına sahip olan yapım, Rotten Tomatoes’ta eleştirmenlerden %97 skor almayı bilmişti.

- Reklam -

Pachinko 2. Sezon Yayın Tarihi: 23 Ağustos

2. sezonu 23 Ağustos 2024 tarihinde yayına başlayacak Pachinko, haftalık olarak izleyicilerin karşısına çıkacak ve 11 Ekim’de sezon finali yapacak.

Min Jin Lee’nin New York Times çoksatarı romanına dayanan Pachinko dizisi dört nesil boyunca anavatanlarını terk edip hayatta kalmak için amansız mücadeleler veren Kore asıllı göçmen bir ailenin umutlarını ve hayallerini konu alıyor.

Pachinko 2. Sezon Apple TV

İlk sezonuyla Peabody Ödülü, Amerikan Film Enstitüsü Ödülü, Critics Choice Ödülü ve Gotham Bağımsız Film Ödülü de dahil olmak üzere on bir uluslararası ödül kazanan dizi, iki yıllık aranın ardından yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin yeni sezonu hayranları nesiller arası destanın daha derinlerine götürmeyi hedefliyor. Lee Minho, Minha Kim, Anna Sawai, Yuh-Jung Youn, Jin Ha, Eunchae Jung, Soji Arai, Junwoo Han ve Sungkyu Kim gibi isimler rollerini yinelemek üzere yapıma geri dönüyor.

Apple TV+ aynı zamanda yeni sezon için ilk tanıtım videosunu da paylaştı.

- Reklam -
YouTube video

(Videoyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Pachinko” Ne Hakkında?

Min Jin Lee tarafından yazılan Pachinko, dört nesil boyunca Koreli bir ailenin hikâyesini anlatan kapsamlı bir roman. Önemli tarihi olayların gölgesinde geçen kitap, 20. yüzyılın başlarında başlıyor ve yaklaşık 80 yıllık bir süreci takip ediyor. Eser, bir ailenin Kore ve Japonya’da hayata nasıl tutunduğunu aktarıyor.

Pachinko 2. Sezon Yayın Tarih

Kore’nin küçük bir balıkçı köyünde başlayan hikâyenin ilk merkezinde Sunja yer alıyor. Pachinko, zengin karakter gelişimi, tarihi ele alış şekli ve Japonya’da yaşayan Korelilerin genellikle göz ardı edilen deneyimlerine ışık tutmasıyla beğeni topluyor.

Pachinko 2. Sezon hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Kayıp Rıhtım’ı Google Haberler, Facebook, Instagram ve X üzerinden takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

300 Spartalı Dizisi

“300 Spartalı” Dizisi Geliyor

Kanada - Richard Ford

Pulitzer Ödüllü Yazar Richard Ford’un “Kanada” Romanı Türkçede