in , , ,

“Paddington 3” Geliyor: İşte “Paddington in Peru” Filminden İlk Fragman

“Paddington 3” filmi ile sevilen animasyon serisi yeni bir maceraya hazırlanıyor. “Paddington in Peru” için ilk fragman paylaşıldı.

Paddington 3 - Paddington in Peru Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Paddington 3 filmi için ilk fragman paylaşıldı. Animasyon dünyasının popüler serisinin üçüncü macerası Paddington in Peru adını taşıyacak.

Paul King’in ilk filmi 2014’de vizyona giren Paddington serisi 2017’de devam macerasına, 2019’da ise The Adventures of Paddington isimli animasyon dizisine kavuşmuş ve kendisine yenilikçi bir evren yaratmıştı.

Türkiye’de Ayı Paddington ismiyle vizyona giren animasyon serisi, sevimli bir ayının kıtaları aşan maceralarını konu alıyor.

- Reklam -

Paddington 3 - Paddington in Peru 2024 Fragman

Paddington maceranın üçüncü halkasında ailesinin geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Güney Amerika’ya gidiyor.

Paddington 3 Filmi Hakkında Yeni Detaylar, Kadro ve Paddington in Peru’nun Konusu

İlk iki filmi yöneten Paul King, üçüncü macerada yönetmenlik koltuğunu Dougal Wilson’a bırakıyor. Paddington 3 filminin konusu şimdilik saklı tutuluyor. Ancak ikonik karakterin vatanı Peru’ya nostaljik bir dönüş yapacağı ve bu süreçte kökleriyle yeniden bağ kurarak bir aile gizemini çözeceği yönünde beklentiler bulunuyor.

Paddington in Peru’nun seslendirme kadrosu da dikkatleri çekmeyi başarıyor. Ben Whishaw, Ayı Paddington karakterinin seslendirmesini yineliyor. Hugh Bonneville, Madeleine Harris, Samuel Joslin, Julie Walters ve Jim Broadbent da daha önceki karakterlerini seslendirmek üzere seriye geri dönüyor.

Yapımın kadrosuna yeni eklenen isimler arasında Akademi Ödüllü Olivia Colman ve Antonio Banderas gibi Hollywood yıldızları yer alıyor. Ayrıca Emily Mortimer, Sally Hawkins’in yerine Mary Brown rolünü üstleniyor.

Paddington 3 Fragmanı – Paddington in Peru | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Paddington filmleri hem eleştirmenlerden övgü almayı hem de ticari olarak oldukça iyi bir hasılat getirmeyi bildi. Serinin ilk filmi 55 milyon dolarlık bütçesiyle 268 milyon dolar kazandırırken Rotten Tomatoes’ta da %97 eleştirmen skoruna sahip oldu. Devam filmi 40 milyon dolarlık bütçeyle 227 milyon dolar hasılat toplarken Rotten Tomatoes’taki puanını da %99’a çıkardı.

Paddington filmlerinin eleştirel ve ticari başarısı, onların modern klasikler olarak kabul edilmelerini sağladı. Bu süreçte Ayı Paddington, popüler kültürün önemli ikonları hâline geldi ve oyuncak satışı pazarında da ciddi bir pay elde etti.

Paddington 3 - Paddington in Peru Fragmanı

Paddington 3 filmi Birleşik Krallık’ta Kasım 2024’te vizyona girecek. Yapımın Türkiye’deki sinema salonlarında gösterime girmesi ise 17 Ocak 2025’i bulacak.

Paddington 3 hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

10.000 Ships Dizisi Yeni

Rafa Kaldırılan “Game of Thrones” Dizisi “10.000 Ships” Yeniden Geliştirme Aşamasına Alındı

Attack on Titan İzleme Sırası 2023 -Shingeki no Kyojin

Attack on Titan İzleme Sırası (2024)