in ,

Emily Blunt ve Chris Evans’ın Başrollerini Paylaştığı Kara Komedi Filmi “Pain Hustlers”tan İlk Fragman

Pain Hustlers filmi için ilk fragman paylaşıldı. Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak yapımın yönetmenliğini BAFTA ödüllü David Yates üstleniyor.

Pain Hustlers Fragmani
- Reklam -
- Reklam -

Pain Hustlers filminden fragman yayınlandı. Emily Blunt ve Chris Evans’ın başrol koltuğunu paylaştığı yapım, Evan Hughes’un bir startup’ın perde arkasını araştırdığı eserinden Netflix’e uyarlanıyor.

Pain Hustlers filmi, son dönemlerin popüler yapımlarından The Big Short ve The Beanie Bubble’ın izinden giderek etik dışı yollarla finansal başarı arayan ahlaki açıdan gri karakterlerin serüvenlerini takip ediyor.

Yapım, insanların başkalarına yardım ediyormuş gibi görünürken kendi çıkarlarını sağlamak konusunda ne kadar ileri gidebileceklerini alaycı ve karanlık bir komediyle ele almayı hedefliyor.

- Reklam -

Pain Hustlers Fragman - Emily Blunt - Chris Evans

Netflix platformu, Emily Blunt (The Devil Wears Prada) ve Chris Evans’ın (The Avengers) başrollerini paylaştığı yeni filmi Pain Hustlers’a ilk bakış fragmanını yayınladı.

Yapımda Evans, Zanna Therapeutics’in satış temsilcisi Pete Brenner’ı canlandırırken, Blunt da bir fırsat yakalayan ve kendini ekibe kanıtlamayı başardığında şirkette bir satış rolü almayı başaran bekâr anne Liza Drake rolünü üstleniyor.

Pain Hustlers Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Chris Evans ve Emily Blunt ikilisine Andy Garcia (Book Club: The Next Chapter), Catherine O’Hara (Schitt’s Creek), Chloe Coleman (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves), Jay Duplass (Jeff, Who Lives at Home), Willie Raysor (Halloween Kills), Amit Shah (The Courier), Aubrey Dollar (Point Pleasant) ve Brian d’Arcy James (Love & Death) gibi isimler eşlik ediyor.

Film, Amerikalı yazar Evan Hughes’un 2022 yılında yayımlanan The Hard Sell: Crime and Punishment at an Opioid Startup adlı araştırma kitabından ekrana taşınıyor.

Filmin yönetmenliğini The Girl in the Café ile Primetime Emmy adaylığı alan, Harry Potter ve Fantastik Canavarlar serilerinin yönetmeni David Yates üstleniyor.

- Reklam -

Pain Hustlers 2023

Pain Hustlers Filminin Konusu Ne?

Netflix filmin konusunu şu sözlerle aktarıyor:

Liza Drake (Emily Blunt) işini yeni kaybetmiş, mavi yakalı, bekâr bir annedir. İlaç satış temsilcisi Pete Brenner (Chris Evans) ile tesadüfen tanışması, onu ekonomik olarak yukarı taşıyacak bir yörüngeye sokar. Ancak tehlikeli bir şantaj planına karıştığı için etik olarak sıkıntılı bir sürece girer. Giderek dengesizleşen patronu (Andy Garcia), kızının kötüleşen sağlık durumu (Chloe Coleman) ve şirketin neden olduğu yıkımın giderek artan farkındalığıyla başa çıkmak, Liza’yı seçimlerini yeniden gözden geçirmeye zorlar.

Pain Hustlers, bazı insanların çaresizlikten, bazılarının ise açgözlülükten neler yaptıklarına dair keskin ve açıklayıcı bir bakış sunuyor. BAFTA ödüllü David Yates’in yönettiği, Lawrence Grey’in yapımcılığını üstlendiği filmin başrollerinde Catherine O’Hara, Jay Duplass ve Brian d’Arcy James yer alıyor.

Pain Hustlers filmi 20 Ekim 2023’te ABD’de bazı sinema salonlarında gösterime girecek. Vizyonda geçen bir haftanın ardından 27 Ekim 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Pain Hustlers filmi hakkındaki öngörülerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, en yeni sinema haberleri için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Next Goal Wins Fragmanı - Taika Waititi

Taika Waititi’nin Futbol Komedisi Temalı “Next Goal Wins” Filminden Yeni Fragman

Vlad Drakula Vegan Olabilir

Vampir Drakula Efsanesine İlham Veren Kazıklı Voyvoda’nın ‘Vegan Beslendiği’ Ortaya Çıktı