in , ,

Taika Waititi’nin Futbol Komedisi Temalı “Next Goal Wins” Filminden Yeni Fragman

Next Goal Wins filminden yeni bir fragman yayınlandı. Taika Waititi imzalı futbol komedisinin başrolünde Michael Fassbender yer alıyor.

Next Goal Wins Fragmanı - Taika Waititi
- Reklam -
- Reklam -

Next Goal Wins filmi için yeni fragman görücüye çıktı. Taika Waititi, American Samoa futbol takımının maceralarını beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Toronto Uluslararası Film Festivali yarın kapılarını izleyicilere açıyor. Birçok filme ev sahipliği yapacak festivalin hafta sonu seçkisinde dünya prömiyerini yapmaya hazırlanan Taika Waititi imzalı Next Goal Wins filmi de var.

Searchlight Pictures tarafından yayınlanan yeni fragman Michael Fassbender’ın canlandırdığı antrenör Thomas Rongen’in takıma alıştırmalar yaptırdığı bazı eğlenceli anlara yer veriyor.

- Reklam -

Next Goal Wins Fragman - Taika Waititi

Next Goal Wins filmi, American Samoa futbol takımının 2001’de Avusturalya’ya 31-0 yenildikten sonra yaşadıkları kurmaca gerçekliği konu alıyor.

Waititi geçen aylarda verdiği bir demeçte, “Daha önce bir spor filmi çekmedim ve bunu denemek istiyordum. Bu film, kazanması mümkün görünmeyenlere ait bir hikâye ve ben böyle hikâyelere bayılırım,” ifadelerini kullanmıştı. Yeni Zelandalı yönetmen sözlerini, “Birçok filmim uçlarda yaşayanlara ya da dışlanmış olanları anlatıyor ve bu da tam onlardan biri,” diyerek tamamlamıştı.

Next Goal Wins Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Jojo Rabbit ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar Ödülü’nü kazanan Taika Waititi; bugüne dek Thor: Ragnarok, What We Do in the Shadows, Hunt for the Wilderpeople ve Boy gibi yapımlara imza atmıştı.

- Reklam -

Waititi’nin yeni filmi Next Goal Wins oyuncu kadrosunda Michael Fassbender ile birlikte Elisabeth Moss, Oscar Knightley, Uli Latukefu, Rachel House ve David Fane gibi yıldızlara yer veriyor. Yapımda ayrıca Waititi’nin Our Flag Means Death dizisinden Rhys Darby de rol alıyor. Birçok yapımda olduğu gibi Waititi de ufak bir cameo ile filmin oyuncu kadrosuna adını yazdırıyor.

Next Goal Wins Taika Waititi Yeni Film

Film Mike Brett ve Steve Jamison’ın aynı adlı kitabından beyaz perdeye taşınıyor. Yapımın senaryosunda Waititi’ye What We Do in the Shadows dizisinin yapımcılarından Iain Morris eşlik ediyor.

Next Goal Wins filmi dünya galasını 10 Eylül 2023 tarihinde Toronto’da yapacak. Yapım daha sonra 17 Kasım 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Next Goal Wins filmi için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Poor Things Yorumları

Frankenstein Esintili “Poor Things” Filmine İlk Tepkiler Geldi: Emma Stone İkinci Oscar’ına Yürüyor

Pain Hustlers Fragmani Netflix

Emily Blunt ve Chris Evans’ın Başrollerini Paylaştığı Kara Komedi Filmi “Pain Hustlers”tan İlk Fragman