in

Yeni “Dungeons and Dragons” Uyarlaması için İlk Yorumlar: “En Eğlenceli Fantastik Filmlerden Biri”

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves yorumları gelmeye başladı. İşte yeni Zindanlar ve Ejderhalar filmi hakkında ilk görüşler!

Dungeons and Dragons Honor Among Thieves Yorumlar
- Reklam -
- Reklam -

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves yorumları paylaşılmaya başlandı. Ön gösterime katılan eleştirmenler, yeni Zindanlar ve Ejderhalar uyarlaması hakkındaki görüşlerini aktardı.

Eleştirmenlerden yerinde eğlencesi ve yüksek aksiyonuyla olumlu yorumlar alan yapım beklentileri yükseltmeyi başardı.

Ünlü masaüstü rol yapma oyunu sistemi Dungeons and Dragons’tan Paramount imzasıyla uyarlanan Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur vizyona girmek için gün sayıyor. İlk açıklandığı tarihten bu yana oyunun hayranları tarafından D&D evrenini beyaz perdeye nasıl aktaracağı merak edilen yapım hakkında ilk yorumlar geldi. South by Southwest Film Festivali’nde ön gösterime çıkan film eleştirmenlerden olumlu yorumlar topladı.

- Reklam -

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Yorumları Eğlence ve Aksiyonu İşaret Ediyor

Chris Pine’ın başrolünde yer aldığı filmin kadrosunda Michelle Rodriguez, Justice Smith, Regé-Jean Page, Sophia Lillis, Hugh Grant ve Daisy Head yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Game Night ile tanınan John Francis Daley ve Jonathan Goldstein bulunuyor.

Ön gösterim sonrası sosyal medya üzerinden yorumlarını paylaşan eleştirmenlerin genel kanısı ise filmin eğlenceli ve aksiyonunun yüksek olduğu yönünde.

Dungeons and Dragons Honor Among Thieves Yorumları

“Karizma Puanı Yüksek”

Screen Rant yazarlarından Distracted Tatiana film sonrasında takipçileri ile şunları paylaştı:

“Dungeons and Dragons filmi inanılmaz bir tecrübe. Kurtulma zarına ihtiyaç olmadı bile çünkü karizma puanı çok yüksek. (Metaforlarla karıştırarak anlattım ama demek istediğim oyuncular ve izleyiciler için çok zevkli bir film.) Ve evet Pine en iyi Chris’ti.”

“Patlamış Mısır Yerken İzleyebileceğiniz Bir Film”

The Illuminerdi’den Joseph Deckelmeier filme dair şu paylaşımı yaptı:

“Honor Among Thieves, Chris Pine’ın liderlik ettiği ansambl oyuncu kadrosu ile büyük ve eğlenceli bir fantazi filmi. Pratik kostümler inanılmaz. Bazı cemeo roller çok eğlenceli. Eğer patlamış mısır yerken izleyeceğiniz eğlenceli bir film arıyorsanız Dungeons and Dragons’a 31 Mart’ta bir şans verin.”

Dungeons and Dragons Honor Among Thieves İnceleme

“Zayıf Karakterler, Etkileyici Aksiyon”

Film eleştirmeni Jacob Ethington geleceğe kalacağını düşünüyor:

“Dungeons and Dragons filmi yapmaya çalıştığı şeyi tam olarak yapıyor ve çok eğlenceli. Karakterler biraz zayıf ama ekip, yaratıklar ve etkileyici aksiyon ile bunu telafi ediyor. Hayranlar tarafından uzun yıllar boyunca izlenecektir.”

“İzlediğim En Eğlenceli Filmlerden Biriydi”

Fandango yazarlarından Erik Davis izleyicilerin D&D evrenine hakim olmasalar bile filmden eğlenebileceğini söylüyor:

- Reklam -

“Yeni Dungeons and Dragons filmi çok eğlenceli. Dünyasına alıştığımda son zamanlarda izlediğim en eğlenceli fantastik filmlerden birisine dönüştü. Harika karakterler, vahşi görevler ve çılgın yaratıklar ile çok komikti. Benden BÜYÜK bir ’tavsiye ediyorum’ yorumunu kaptı.

“Ayrıca ben hiç Dungeons and Dragons oynamadım ve göndermeleri çok anlamadım. Dolayısıyla filmi bu perspektiften izledim. Sanıyorum ki hayranlar o küçük detayları çok seveceklerdir. Fantazi türünde geçen hayal gücüyle dolu garip bir film izlemeyi sevdim. Uzun fakat eğlenceliydi.”

Zindanlar ve Ejderhalar Hırsızlar Arasındaki Onur Yorum

“Oyunu Oynamadım ama Çok Eğlendim”

Film yorum hesabı Cinefied ise yapımın mutlaka izlenmesi gerekenler listesine eklenmesini belirtiyor:

“Hayatımda tek bir defa bile D&D oynamadım ama filmde inanılmaz eğlendim. Fantastik aksiyon, keskin komedi ve etkileyici bir kadrosu var. Mutlaka sinemada izlemelisiniz.”

“En İyi Fantastik Filmlerden Biri”

Film yorumları ile dikkat çeken Atom sayfası ise bu filmin şimdiye kadar çekilmiş en iyi film olduğunu söyledi:

“EPİK ve KOMİK. Chris Pine yine yapacağını yapıyor. Yürek ısıtan, komedi ve litrelerce ejderha spermi ile dolu bir yolculuk. Bu izleyeceğiniz sıradan bir film değil. Şimdiye kadar yapılmış EN İYİ fantastik filmlerden biri. Müzikler de çok iyiydi. Devam filmlerinin yolunu açarken filmin sonunu çok iyi hazırlıyor.”

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Fragmanı

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filminin çıkışına yönelik beklentiler genel olarak olumlu. İlk fragmanın paylaşılmasından sonra oyunun esprili bir uyarlaması olabileceği ve Thor: Ragnarok’un tonuna benzeyeceği tahmin ediliyordu. Her ne kadar Zindanlar ve Ejderhalar gibi geniş çaplı bir oyunun perdeye nasıl uyarlanacağı konusunda bazı endişeler olsa da Goldstein ve Daley ufak değişiklikler dışında kaynak materyale oldukça sadık kaldığı söyleniyor.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filmi 31 Mart 2023 tarihinde vizyona girecek.

Yeni Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filmi hakkında sizin beklentileriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    ‘‘Eğlenceli’’ olmasını istemediğim bir filmdir aslında kendisi ama öyle olmuş maalesef.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eureka - Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe’nun Gökyüzü ve Evren Kuramları Arasında Dolaştığı “Eureka”sı Yeniden Raflarda

Kayıp Rıhtım 2023 Oscar Ödülü Tahminleri

2023 Oscar Ödül Töreni’ne Saatler Kala… İşte Kayıp Rıhtım Okurlarının Favorileri (Anket)