in ,

Zindanlar ve Ejderhalar’ın Yeni Filminden İlk Fragman: “Hırsızlar Arasında Onur” Yolda

Dungeons and Dragons filminin ilk fragmanı yayınlandı. Yeni Zindanlar ve Ejderhalar uyarlamasının ilk görüntüleri San Diego Comic-Con 2022’de görücüye çıktı.

Dungeons and Dragons fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Dungeons and Dragons fragmanı yayınlandı. Yeni Zindanlar ve Ejderhalar film uyarlamasının ilk görüntüleri San Diego Comic-Con 2022’de görücüye çıktı.

Fantastik D&D RPG oyununun yeni uyarlamasında Chris Pine, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis, Regé-Jean Page, Hugh Grant ve Justice Smith gibi isimler yer alıyor. Game Night yönetmenleri John Francis Daley ve Jonathan Goldstein, filmin yönetmenliğinin yanı sıra senaristliğini de üstleniyorlar. Film aslında ilk olarak D&D hayranlığıyla tanınan ve Deathstroke karakterini canlandıran Joe Manganiello tarafından Warner Bros. için geliştiriliyordu. Ancak proje sürüncemede kaldı ve sonrasında Paramount Pictures’a devredildi.

Dave Arneson ve Gary Gygax tarafından yaratılan oyuna dayanan Dungeons & Dragons, 1974’ten beri popüler bir masaüstü RPG’si olarak biliniyor. Masaüstü oyunu şimdiye dek çizgi roman serilerine, romanlara, oyuncaklara, oyunlara ve çok daha fazlasına uyarlandı. 2000 yılında Jeremy Irons, Justin Whalin, Marlon Wayans ve Thora Birch’ün oynadığı bir live-action Dungeons and Dragons filmi yayınlandı fakat beklenen etkiyi gösteremedi. Yeni uyarlamanın çekimleri ise 2021 yazında tamamlandı. Başlangıçta Temmuz 2021’de vizyona girmesi planlanan macera, zamanlama ve pandemi nedeniyle birçok kez ertelendi.

- Reklam -

Şimdi, tam adı geçen nisan ayında açıklanan Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’in ilk fragmanı San Diego Comic-Con etkinliği sırasında yayınlandı. Paylaşılan ilk fragman Yüzüklerin Efendisi’nin daha eğlenceli bir versiyonu gibi görünen yeni uyarlamanın tarzını ve tonunu gösteriyor. Fragman boyunca çok sayıda fantastik yaratık, karakter ve ortam gösteriliyor ve uzun süredir hayranların kesinlikle tanıyacağı geniş D&D evrenini vurguluyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dungeons and Dragons Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmana ek olarak, yeni Zindanlar ve Ejderhalar filminin ilk posteri de paylaşıldı. Ünlü logonun ağırlıklı olduğu yeni afişin orta alt tarafında oyuncuların siluetleri de yer aldı.

- Reklam -

Dungeons and Dragons poster

Birçok hayran, serinin 2000 yılında giren canlı aksiyon uyarlamasını unutmaya çalışıyor. Şimdi, bu yeni uyarlama ilk fragmanı ile gerçek bir umut vaat ediyor gibi görünüyor. Komedi dozu biraz fazla gibi görünse de oyuncu kadrosu ve efektler, aksiyon ve fantastik uyarlaması için istenenleri sunuyor.

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur, 3 Mart 2023’te sinemalardaki yerini alacak.

Filmin yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Howard Shore Yuzuklerin Efendisi dizisi

Howard Shore Yüzüklerin Efendisi Evrenine Geri Dönüyor: Dizinin Müzikleri Oscar Ödüllü Besteciye ve Bear McCreary’ye Emanet

Teen Wolf: The Movie fragmanI

Sevilen Kurt Adam Dizisi “Teen Wolf”un Film Uyarlamasından İlk Fragman