in

Dungeons and Dragons Filminin Resmi Adı “Honor Among Thieves” Oldu

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves geliyor. Başrolünde Chris Pine’ın yer aldığı yeni Zindanlar ve Ejderhalar’ın yeni filmi 2023’te vizyona girecek.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filmi yolda. Resmi adı da netleşen yeni Zindanlar ve Ejderhalar uyarlaması için hazırlıklar sürüyor.

Popüler fantazi rol yapma oyunu Dungeons & Dragons, şimdiye kadar üç film uyarlaması aldı. Dungeons & Dragons adıyla çıkan ilk film 2000’de vizyona girdi. Gişede oldukça kötü bir performans sergilemesine ve kötü eleştiriler almasına rağmen bu macerayı televizyon için yapılmış ve doğrudan DVD’ye özel hazırlanmış iki devam filmi takip etti.

Serinin ekrandaki kötü siciline rağmen 2015 yılında yeni Dungeons and Dragons filminin geliştirilme süreci başladı. 2019’da yönetmen arayışlarının sürdüğü macera 2020’de Koronavirüs pandemisi nedeniyle ilerleyemez oldu. Neyse ki yıl bitmeden başrolde Chris Pine’ın yer alacağı duyuruldu. Çekimler ise Mayıs 2021’de başladı.

- Reklam -

Çekimlerin başlaması üzerinden neredeyse bir yıllık süreç geçmiş olsa da şimdiye dek filmden herhangi bir resmi görüntü veya fragman paylaşılmadı. Ancak sonunda Paramount, filmin resmi adını duyurdu. Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur) adı, kısa bir video eşliğinde paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Filmi İsim Duyurusu | İZLE

YouTube video

(İsim duyurusunun Türkçe olarak hazırlanmış haline ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

İsim duyurusu ilk olarak rol yapma oyunu şirketi olan Wizards of the Coast’un 21 Nisan’da yeni D&D oyunlarını ve kitaplarını tanıtmak için düzenlediği D&D Direct etkinliğinde yapıldı. Bu etkinlik sırasında Paramount ayrıca, Hırsızlar Arasındaki Onur’un tam çıkış tarihini de duyurdu.

Şu anda başrolde yer alan Chris Pine, Regé-Jean Page ve Sophia Lillis’in yer alacağı filmin 3 Mart 2023’te vizyonda olacağı paylaşıldı. Ancak isim duyurusunun Türkçe versiyonunda gün ve ay bilgisinin verilmediğini, sadece 2023 yılı olarak not geçildiğini hatırlatalım.

- Reklam -

Bu yeni bilgilere rağmen Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filminin konusu hakkında çok az şey biliniyor. Filmin onaylanmış adı, yaklaşan macera hakkında bazı karakterlere ve olay örgüsüne şimdiden işaret ediyor olabilir.

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur

Hırsızlar Arasındaki Onur, adından da anlaşılacağı üzere ana karakterlerin hırsız olma olasılığını artırıyor. Oyuna aşina olanların bildiği üzere hırsızlar, D&D’nin standart karakter sınıflarından biri olan haydutlar arasında yer alıyor. Sinsilikleri ile bilinen haydutlar; casuslar, korsanlar ve birçok suçlu gibi gizliliğe ve kurnazlığa önem veren karakterler arasındadır. Filmin alt başlığı da, orijinal Dungeons & Dragons filmindeki Ridley ve Snails adlı iki karaktere atıfta bulunuyor olabilir. 2000 yılında çıkan filmde, Ridley ve Snails yanlışlıkla Kızıl Ejderhaları kontrol edebilen büyülü Savrille Çubuğu’nu aramaya karışan hırsızlardı.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filminden sizlerin beklentileri neler? Önceki yapımlara göre daha iyi bir iş çıkmasını bekliyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

TBD 2022 Bilimkurgu Öykü Yarışması

TBD 2022 Bilimkurgu Öykü Yarışması Bu Yıl Üç Farklı Kategoride Düzenleniyor

Doctor Strange 2 Sansur Suudi Arabistan

Doctor Strange’in Yeni Filmi “Multiverse of Madness” Suudi Arabistan’da Yasaklandı