in

Dungeons & Dragons Filmi İçin Yönetmen Arayışı Sürüyor

Bir süredir yaşadığı yönetmen krizini çözemeyen Dungeons & Dragons film uyarlamasında yeni isimler gündemde. Bakalım bu sefer mutlu sona ulaşabilecek miyiz?

Dungeons & Dragons
- Reklam -
- Reklam -

Masaüstü rol yapma oyunlarının en köklü ve meşhuru Dungeons & Dragons bir kez daha sinemaya geliyor. Daha önce hem televizyonda hem de sinemada bazı uyarlamalar görmüş olsak da, bu büyük markanın adına yakışacak bir yapımla  henüz karşılaşmamıştık.

2021 yılında vizyona girmesi beklenen yeni uyarlama için konuşulan şimdilik iki isim var: Jonathan Goldstein ve John Francis Daley.

Paramount’ın yapımcılığını üstlendiği filmde Spider-Man: Homecoming’in senaryosunu yazan ve Game Night, Vacation gibi yapımların yönetmenliğini John Francis Daley ile birlikte üstlenen Goldstein aday listesindeki isimler. İkiliyle ilgili görüşmeler hâlâ devam ediyor.

- Reklam -

Projede daha önce The Lego Batman Movie filminin yönetmeni Chris McKay yer alıyordu. Ancak McKay yeni bilimkurgu filmi Ghost Draft için projeden ayrıldı. D&N filmi bir süredir sahipsiz kalmıştı.

Dungeons & Dragons

Daha önce 2000 yılında Jeremy Irons, Marlon Wayans, Bruce Payne, Justin Whalin ve Thora Birch gibi isimlerle bir Dungeons & Dragons filmi çekilmiş ancak pek beğenilmemişti.

- Reklam -

Hatta ardından Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (2005) ve Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness (2012) isimli iki film daha yapılmış ancak bir türlü dikiş tutturulamamıştı.

Şimdiyse Zindanlar ve Ejderhalar için yeni bir şansımız var.

Filmin ABD’deki vizyon tarihi 19 Kasım 2021 olarak açıklandı. Türkiye için henüz görünürde bir açıklama yok.

1974’ten beri nice yazar, yönetmen, müzisyen, ressam ve sanatçıya ilham vermiş; RPG ve FRP’yi gerçek bir marka hâline getirmiş D&N için en iyisini diliyoruz.

Siz ne dersiniz? Güzel bir D&N filmi karşımıza çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forumda bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: io9

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Masal ve Film

Masallardan İlhamla Yapılmış 12 Büyülü Film

jk rowling yazar

J.K. Rowling’den Yazar Adaylarına İlham Verici Tavsiyeler