in ,

Piramit Kafa’nın Dönüşü: “Return to Silent Hill” Filminden İlk Fragman

“Return to Silent Hill” filmi geliyor. Ünlü korku serisi, beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanırken yapımdan ilk fragman yayınlandı.

Return to Silent Hill Film 2024 Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Return to Silent Hill filmi ufukta gözüktü. Dünyaca ünlü korku oyunu serisinin ikinci macerası, beyaz perdeye uyarlanıyor. Yapımdan ilk fragman Piramit Kafa (Pyramid Head) gibi ikonik karakterlere de ev sahipliği yapıyor.

Hayatta kalma ve korku temalı Silent Hill oyun serisi yolculuğuna 1999’daki ilk macerasıyla başladı. Konami’nin popüler markası zaman içerisinde gerçek bir külte dönüştü; sinema, TV ve edebiyatta kendi evrenini genişletmeyi sürdürdü.

2006’da Fransız yönetmen Christophe Gans, 2012’de İngiliz M. J. Bassett imzalarıyla seri beyaz perdede kendisine yer buldu. Üçüncü macera ise 2024 yılı içerisinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

- Reklam -

Return to Silent Hill Film 2024

Christophe Gans 18 Yıl Sonra “Return to Silent Hill” ile Popüler Korku Dünyasına Geri Dönüyor

Şimdiyse ilk filmin yönetmeni Christophe Gans, yeni Silent Hill yapımı için bir kez daha direksiyonun başına geçiyor. Dünya prömiyerini geçen haftalarda gerçekleşen 77. Cannes Film Festivali’nde yapan Return to Silent Hill için geri sayım başladı.

Genellikle tüm zamanların en iyi korku oyunlarından biri olarak kabul edilen 2001 tarihli Silent Hill 2 oyununu beyaz perdeye taşıyacak olan yapımın oyuncu kadrosunda Jeremy Irvine, Hannah Emily Anderson, Robert Strange ve Evie Templeton ve Eve Macklin gibi isimler yer alıyor.

Return to Silent Hill Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan ilk fragman Jeremy Irvine’in serinin ikinci oyununun ana karakteri James Sunderland rolünde kasabayı keşfettiği anları ekrana taşıyor.

Bir dakikadan kısa süren video Maria (Hannah Emily Anderson) ve Piramit Kafa gibi oyunun en unutulmaz karakterlerinden bazılarını da gözler önüne seriyor.

- Reklam -

Oyun, üç yıl önce bir hastalık nedeniyle eşini kaybeden James Sunderland’ın ölü karısından geldiğini iddia eden gizemli bir mektup alarak Silent Hill’e çağrılmasını konu alıyor. Karakter kasabaya adım attığında, bilinmeyen bir güç tarafından şekillendirilmiş ve kendisini yok etmeye çalışan anlatılamaz dehşetlerle dolu bir yerle karşı karşıya geliyor. Yerel halk James’i kasabanın korkunç kalbine daha da derine çekerken James de yavaş yavaş kendi gerçekliğinden şüphe etmeye başlıyor.

Return to Silent Hill Film 2024 - Fragmanı

Yapımdan yayınlanan ilk fragman, Gans’ın oyunun aslına sadık bir uyarlama için çaba harcadığını ortaya koyuyor.

Film, Gans’ın 2014 yılında Vincent Cassel ve Léa Seydoux’nun başrollerini paylaştığı Beauty and the Beast’ten bu yana çektiği ilk sinema yapımı.

Return to Silent Hill filmi için henüz bir vizyon tarihi yok. Ancak yapımın 2024 yılı içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Return to Silent Hill filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rumeli Hisarı'nın Altında Gizli Bir Geçit Keşfedildi

Rumeli Hisarı’nın Altında 125 Metre Uzunluğunda Gizli Bir Geçit Bulundu

300 Spartalı Dizisi

“300 Spartalı” Dizisi Geliyor