in ,

Yeni “South Park” Oyunu “Snow Day” Duyuruldu: İşte İlk Tanıtım

South Park: Snow Day oyunu tanıtıldı. THQ Nordic Showcase etkinliği ünlü çizgi dizinin yeni macerasına ev sahipliği yaptı.

South Park: Snow Day Oyun
- Reklam -
- Reklam -

South Park: Snow Day oyunu 2024’te oyuncularla buluşuyor. Cartman, Kenny, Stan ve Kyle’dan oluşan ekibin yeni macerası THQ Nordic Showcase etkinliğinde tanıtıldı.

1997 yılında yayın hayatına başlayan South Park çizgi dizisi kendine has bir izleyici kitlesini birkaç nesil boyunca beraberinde taşımayı başarmıştı. Ünlü yapım, ekranda olduğu gibi oyun dünyasında da oldukça rağbet görüyor. Serinin oyunları 1998’den beri üretiliyor ve oyun dünyasında zaman zaman adından oldukça söz ettirmeyi başarıyor.

South Park Digital Studios 2014 tarihli The Stick of Truth ve 2017 tarihli The Fractured but Whole’da tek oyunculu bir macera deneyimi sunmuştu. 2024’te çıkacak Snow Day ise oyunculara multiplayer bir serüven imkânı tanıyacak.

- Reklam -

South Park: Snow Day Oyunu

Geliştirici serinin üçüncü oyununda önceki oyunlarda sunulan 2.5D bakış açısı yerine çok daha geliştirilmiş 3D grafik tasarımları kullanacak. Önceki oyunlarda olduğu gibi Snow Day de benzer şekilde South Park şehrinde geçecek ve burada oyuncular ekipleriyle birlikte kaotik sokaklarda gezinerek düşmanlarla savaşacak ve okulsuz bir günün tadını çıkartacak.

Yeni South Park: Snow Day Oyunu Duyuruldu

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

South Park: Snow Day oyunu ilk olarak geçen yılki THQ Nordic etkinliğinde duyurulmuştu. Geçen yılki tanıtımda yalnızca South Park Digital Studios logosu ve RAndy MArsh’ın “geliyor” diye haykırdığı sesi kullanılmıştı. Bu belirsiz sahnenin ardından oyuna dair yeni detaylar ise bugün ortaya çıktı.

Stüdyo bu yapımda The Blackout Club ve The Magic Circle ile tanınan bağımsız stüdyo Question Games ile ortaklık kurdu.

- Reklam -

Oyun 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC ve Nintendo Switch gibi yeni nesil platformlarda yayına girecek.

South Park: Snow Day

Adından da anlaşılacağı gibi bir kış temalı olan oyun, South Park’ın keskin ve hicivli mizahını RPG türü ile harmanlayacak. THQ’nun 2012’deki iflas başvurusunun ardından yapımcının seriye ilk geri dönüşü olacak. O zamandan beri THQ Nordic markası Embracer Group bünyesinde hizmet veriyordu.

South Park: Snow Day oyunu hakkında sizin ilk izlenimleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Video Gamer, Shack News

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Stick of Truth’u oynamış ve çok sevmiştim. Sonraki oyunu oynayamadım bir türlü. Bunu da oynayabileceğimi sanmıyorum.

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Sonraki oyunu ben de oynayamadık henüz. Kütüphanemde var üstelik.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rockstar Games, FiveM ve RedM'in Geliştiricisini Satın Aldı

Rockstar Games, “GTA 5″in En Büyük Rol Yapma Topluluğuna Sahip Olan Cfx.re’yi Satın Aldı

We Think Not - Stephen King - Holly Gibney Kitap

Stephen King, Holly Gibney’nin Maceralarına “We Think Not” Kitabı ile Devam Edecek