in ,

Stephen King, Holly Gibney’nin Maceralarına “We Think Not” Kitabı ile Devam Edecek

Stephen King, odağında Holly Gibney karakterinin bulunduğu yeni bir kitap yazıyor. “We Think Not” adlı eser hakkında bilinen detaylar sınırlı.

We Think Not - Stephen King - Holly Gibney Kitap
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King, polisiye suç maceraları kaleme almaya devam ediyor. 75 yaşındaki yazar yeni bir Holly Gibney serüveni yazdığını ve bu eserin We Think Not başlığını taşıdığını duyurdu.

Geçen günlerde Talking Scared Podcast programına konuk Amerikalı korku ve fantazi yazarı Stephen King, söyleşi boyunca pek çok yeni projesinden bahsetti.

King, okurları için sürpriz sayılabilecek The Talisman 3 (TIlsım 3) açıklamasının ardından, You Like It Darker isimli bir öykü kitabının da yolda olduğunu duyurdu. 600 sayfayı aşacak öykü koleksiyonu hakkında bilinen detaylardan birisi de The Dreamers başlıklı Lovecraftvari bir maceranın da eserde yer alacağı oldu. Birçok novella ve yeni öyküye yer verecek kitabın, Kujo’nun ruhani devamı olarak tanımlanan Rattlesnakes’e de ev sahipliği yapabileceği öne sürülüyor.

- Reklam -

Holly - Stephen King

Stephen King “We Think Not” ile Holly Gibney’nin Maceralarına Devam Ediyor

Tüm bu haberlerin yanı sıra King’in bir diğer duyurusu ise yeni Holly Gibney macerası oldu. Eserin We Think Not adını taşıyacağı ve merkezine Holly’yi alacağı dışında paylaşılan bilgiler ise oldukça sınırlı. Gibney ile birlikte Finders Keepers dedektiflik bürosundan diğer karakterlerin de eserde yer alacak, oldukça uzun olacak ve birçok hikâye içerecek.

Okurlar şu aralar karakterin yeni macerasına odaklanan Holly adlı kitabın Eylül 2023’te yayımlanmasını bekliyor.

King daha önce Bill Hodges Üçlemesi (Bay Mercedes, Kim Bulduysa Onundur ve Son Nöbet), Yabancı ve Kan Varsa kitaplarında yer alan Holly Gibney karakteri, gelecek eylül kendi adıyla yeni bir maceraya konuk olacak. Holly’nin ardından ise okurların yeni durağı We Think Not olacak.

Gibney karakteri daha önce Mr. Mercedes dizisinde Justine Lupe; The Outsider dizisinde ise Cynthia Erivo tarafından ekrana taşınmıştı.

- Reklam -

We Think Not - Stephen King - Holly Gibney Yeni Kitap

Daha önce verdiği demeçlerde bu karakterden vazgeçemediğini açıklayan Stephen King, şöyle konuşmuştu:

“Holly Gibney’yi asla bir kenara atamazdım. Holly’nin Bay Mercedes’te figüran bir karakter olması gerekiyordu ama o, hem kitabı hem de benim kalbimi çaldı. Holly, tamamen ona ait (bir kitap).”

We Think Not kitabının yayım tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

Siz daha fazla Holly Gibney kitabının yolda olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, edebiyat dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Liljas Library, Fire Wire Blog

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

South Park: Snow Day Oyun

Yeni “South Park” Oyunu “Snow Day” Duyuruldu: İşte İlk Tanıtım

Emily Blunt - A Quiet Place 3

Emily Blunt “A Quiet Place 3” Filmine Dönüş Şartını Açıkladı: “Tam Kadro Olmalı”