Menu
in ,

Ünlü Şarkıcı Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni’ne Katılabilir

Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni’ne sürpriz bir rolle katılıyor olabilir. İddialar oyuncunun ilk görünümünü Deadpool & Wolverine filminde gerçekleştireceği yönünde.

Pop müziğin dünyaca ünlü isimlerinden Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni’ne katılmak üzere stüdyo başkanı Kevin Feige ile bir görüşme gerçekleştirdi. İddialar şarkıcının hayranları arasında büyük bir merak uyandırdı.

Dedikodunun fitilini ateşleyen, sızıntı haberleriyle tanınan DanielRPK isimli kaynak oldu. İddialara göre Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni’ndeki olası bir rol için Feige ile masaya oturdu. Bazı kaynaklar, söz konusu rolün Blonde Phantom (Louise Grant Mason) olabileceğini öne sürerken, diğerleri ünlü şarkıcının Deadpool serisindeki Dazzler karakterine hayat verebileceğini iddia ediyor.

Bu spekülasyonlar, özellikle Ryan Reynolds’ın kısa süre içerisinde vizyona girecek filmi Deadpool & Wolverine öncesinde daha da alevlendi. Reynolds, bir röportajda konuya değinerek “Bu tür filmlerde her şey olabilir, sürprizler Deadpool’un özünde var,” dedi ve ekledi:

- Reklam -

“Elvis’in filmde olduğuna inanan insanlar bile var.”

Yönetmen Shawn Levy ise soruyu ustaca geçiştirerek gizemi korudu.

Taylor Swift Marvel Sinematik Evreni’ne “Deadpool & Wolverine” Filmiyle Katılabilir

Dedikodular, Swift’in 2023’ün sonlarında Reynolds ve Levy ile bir Kansas City Chiefs maçında görüntülenmesinden sonra daha da alevlendi. Böylece Marvel’ın ünlü isimlere kapısını ardına kadar açtığı bir kez daha gündeme geldi. Hatırlanacağı üzere 2021’de Harry Styles, Eternals filminde Eros/Starfox rolüyle MCU’ya dahil olmuştu.

Ancak bu haberlerin arkasındaki gerçekler henüz belirsizliğini koruyor. Ne Swift ne de Marvel yetkililerinden resmi bir açıklama geldi. Dolayısıyla ünlü şarkıcının MCU kariyeri şimdilik bir muamma. Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz 2024’te vizyona girecek. Bu nedenle hayranların gözü kulağı bu filmde olacak.

Öte yandan, eğer iddialar doğruysa Taylor Swift’in Marvel kariyeri, onun müzik dünyasındaki başarılarının yanına bir sinema başarısı daha ekleyecek. Ünlü şarkıcının bu denli büyük bir projede yer alması birçok soruyu akıllara getiriyor. Acaba hangi karaktere hayat verecek? Marvel’ın gizemli dünyasına nasıl bir dokunuş yapacak? Tüm bu soruların cevabı için hayranların bir süre daha beklemesi gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Taylor Swift Fenomeni Üniversitede Ders Oldu: 300’den Fazla Öğrenci Başvurdu

Taylor Swift’in Marvel Sinematik Evreni’ne katılması gerektiğini düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Teen Vogue

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version