in ,

Ünlü Şarkıcı Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni’ne Katılabilir

Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni’ne sürpriz bir rolle katılıyor olabilir. İddialar oyuncunun ilk görünümünü Deadpool & Wolverine filminde gerçekleştireceği yönünde.

Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni'ne Katılabilir
- Reklam -
- Reklam -

Pop müziğin dünyaca ünlü isimlerinden Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni’ne katılmak üzere stüdyo başkanı Kevin Feige ile bir görüşme gerçekleştirdi. İddialar şarkıcının hayranları arasında büyük bir merak uyandırdı.

Dedikodunun fitilini ateşleyen, sızıntı haberleriyle tanınan DanielRPK isimli kaynak oldu. İddialara göre Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni’ndeki olası bir rol için Feige ile masaya oturdu. Bazı kaynaklar, söz konusu rolün Blonde Phantom (Louise Grant Mason) olabileceğini öne sürerken, diğerleri ünlü şarkıcının Deadpool serisindeki Dazzler karakterine hayat verebileceğini iddia ediyor.

Bu spekülasyonlar, özellikle Ryan Reynolds’ın kısa süre içerisinde vizyona girecek filmi Deadpool & Wolverine öncesinde daha da alevlendi. Reynolds, bir röportajda konuya değinerek “Bu tür filmlerde her şey olabilir, sürprizler Deadpool’un özünde var,” dedi ve ekledi:

- Reklam -

“Elvis’in filmde olduğuna inanan insanlar bile var.”

Yönetmen Shawn Levy ise soruyu ustaca geçiştirerek gizemi korudu.

Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni'ne Katılabilir

Taylor Swift Marvel Sinematik Evreni’ne “Deadpool & Wolverine” Filmiyle Katılabilir

Dedikodular, Swift’in 2023’ün sonlarında Reynolds ve Levy ile bir Kansas City Chiefs maçında görüntülenmesinden sonra daha da alevlendi. Böylece Marvel’ın ünlü isimlere kapısını ardına kadar açtığı bir kez daha gündeme geldi. Hatırlanacağı üzere 2021’de Harry Styles, Eternals filminde Eros/Starfox rolüyle MCU’ya dahil olmuştu.

Ancak bu haberlerin arkasındaki gerçekler henüz belirsizliğini koruyor. Ne Swift ne de Marvel yetkililerinden resmi bir açıklama geldi. Dolayısıyla ünlü şarkıcının MCU kariyeri şimdilik bir muamma. Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz 2024’te vizyona girecek. Bu nedenle hayranların gözü kulağı bu filmde olacak.

- Reklam -

Taylor Swift Blonde Phantom

Öte yandan, eğer iddialar doğruysa Taylor Swift’in Marvel kariyeri, onun müzik dünyasındaki başarılarının yanına bir sinema başarısı daha ekleyecek. Ünlü şarkıcının bu denli büyük bir projede yer alması birçok soruyu akıllara getiriyor. Acaba hangi karaktere hayat verecek? Marvel’ın gizemli dünyasına nasıl bir dokunuş yapacak? Tüm bu soruların cevabı için hayranların bir süre daha beklemesi gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Taylor Swift Fenomeni Üniversitede Ders Oldu: 300’den Fazla Öğrenci Başvurdu

Taylor Swift’in Marvel Sinematik Evreni’ne katılması gerektiğini düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Teen Vogue

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Marvel tüm evreni kadın yapma kararı aldı sanırım. Kevin Feige, Gibi dizisindeki İlkkan gibi kadın hayranı bence. Daha önce de Black Panter’i kadın yapmayı düşündü, e ortada White Tiger vardı onu rafa kaldırdılar. Galactus, Silver Surfer, One Above All…Amaç ne anlamıyorum. İnfinity ve Eternity de kadın olacak sanırım, o yöne evriliyor evren.

  2. Avatar for SherlockHolmes SherlockHolmes dedi ki:

    Karakterleri kadın yapma sebebini kadın hayranlığı değil de woke kültüründen kaynaklandığını düşünüyorum. Aynı şekilde orijinalinde beyaz tenli olan karakterleri de siyahi yapıyorlar.
    Galactus kadın olmayacak diye biliyorum. Ama sonrasında değiştirebilirler tabii. Silver Surfer’ı ise saçma bir karar alıp kadın karakter yaptılar. One Above All’a gelince de onun bir cinsiyeti yok. Orijinalinde iki cinsiyette de gösterildi. Sinematik evrende de erkek ya da kadın olarak gösterilmesi sıkıntı oluşturmaz.
    Ayrıca Eternity, Thor 4 filminde gösterildi. Karakteri orijinali uygun şekilde gösterdiler. Erkek olarak yani. İnfinity de orijinalinde kadın olarak gösterilen bir karakterdi. Sinematik evrende de kadın olarak gösterilmesi gerekli.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu durumun gişeye de yansıması gerekiyor diye düşünüyorum. Ama, tam tersi bu sene çıkan tüm Marvel filmleri battı resmen. Aldıkları bu karar bana göre tamamen saçmalık. Nasıl ki Black Panter beyaz olduğunda saçma geliyorsa Silver Surfer’ın kadın olması da o kadar saçma geliyor bana. Orijin karakterler hep sevilir, İronman, Wolverine gibi ikon olurlar. Gerisi unutulup gider. Ayrıca, One Above All o bahsettiğin yerde hem erkek hem de kadın olarak göründü. Thanos’a bir şey anlatmak içindi yanılmıyorsam. Bunun dışında hep erkek formunda göründü. Keza Stan Lee’nin kendisidir One Above All.

  4. Avatar for SherlockHolmes SherlockHolmes dedi ki:

    Zaten yansıdı da. Marvel’ın woke kültürüne çok kapılmış olması negatif olarak etkiledi. Bir de yeni filmlerinin özenilmemiş ve eski kalitesini yitirmiş olması da gişe de çakılmasına neden oldu. Şu woke kültürü saçmalığında kurtulsa sorunun ucundan tutmuş olur. Gerisi de zaten maliyet işi.

    Mesela Endgame’den önceki filmlerde de orijinalinde erkek olan bazı karakterleri kadın yapmışlardı. Örneğin Ancient One orijinalinde erkek olmasına rağmen filmde kadındı. Bu mesela rahatsız edici değildi. Tam tersine yakışmıştı. Ama Endgame’den sonra öyle bir woke akımına kapıldılarki günümüzde geldiğimiz noktada saçma sapan kararlar aldılar. Bunun yansımasını da gişe de gördüler. Bu şekilde devam ederlerse daha çok batarlar.

  5. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Dazzler olursa 20 yıla yakın sürenin ardından nihayet sinematik evrende live action X Men hype’ina nihayet girilebildiği şu günlerde iyi olabilir ama Blonde Phantom çizgiroman tarafında Marvel’in bile önemsemediği kadar önemsiz bir kahraman. Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa All Select Comics’in 70. yılı için çıkan özel oneshot’ını saymazsak 49’lerden beri çıkmış bir çizgiromanını anımsamıyorum. (Şöyle söyeyeyim, o yılların All Select Comics’inde de bir Black Widow karakteri vardı ama şeytani güçleri olan bir kötü karakterdi, süper Sovyet casusu personasına sahip Natasha Romanova değildi. )

    Umarım bu haber fake çıkar zira 2024 yılında Cin Ali live action’u duyurmaktan daha anlamsız birşey. Hadi diyelim ki yapmışken 50’lerde geçen hardboiled pulp action konsepti de olsun diye düşündünüz, rating yada bütçe kaygınız yok, karakterin ölümüne eski olması da umurunuzda olmayacak. Ulan o zaman Agent Carter’i neden iptal ettiniz?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

George R.R. Martin The Hedge Knight Devam Hikâyeleri Dunk ve Egg

George R.R. Martin, “Kış Rüzgârları”nı Bitirdikten Sonra Daha Fazla “Yedi Krallık Şövalyesi” Macerası Yazmak İstiyor

Vision Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu

“WandaVision” Devam Dizisi “Vision”a Yeni Showrunner: Yayın Tarihi Belli Oldu