in ,

“WandaVision” Devam Dizisi “Vision”a Yeni Showrunner: Yayın Tarihi Belli Oldu

Vision dizisiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. WandaVision’da görülen White Wision karakterine odaklanacak dizinin ne zaman çıkacağı ve showrunner’ı belli oldu.

Vision Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Studios, Paul Bettany’nin canlandırdığı Vision’ın hikâyesini yeniden ele almaya hazırlanıyor. Disney+ platformunda yayınlanacak dizi, Marvel Sinematik Evreni’nin 2026 yılındaki ilk dizi projesi olacak ve üst düzey bir showrunner tarafından yönetilecek.

Marvel Sinematik Evreni’nde (MCU) heyecan verici bir gelişme yaşanıyor. Variety dergisinin özel haberine göre stüdyo, Vision’ın serüvenini devam ettirmek için Star Trek: Picard’ın başarılı yapımcısı Terry Matalas’ı kadrosuna kattı. Matalas, yeni Vision dizisinin showrunner’ı olarak görev yapacak. Dizi, WandaVision’ın olaylarından sonrasını konu alacak ve Paul Bettany, sevilen karakteri canlandırmaya devam edecek.

Vision’ın hikâyesi, MCU’da oldukça gizemli bir seyir izledi. Avengers: Infinity War’da Thanos tarafından öldürülen karakter, WandaVision dizisinde iki farklı şekilde geri döndü. İlk olarak, Wanda Maximoff’un büyülü güçleriyle hayali bir varlık olarak canlandı. Ardından ise beyaz bir android olarak yeniden inşa edildi. Ancak geçmiş hafızasını kaybetmişti. WandaVision finalinde, Wanda’nın yarattığı Vision, beyaz Vision’a hatıralarını aktardı ve Wanda, kendi yarattığı Vision’ı varlığından çıkardı. Yeni dizi, bu noktadan sonrasını konu alacak ve hayranlar White Vision’ın yeni amacını keşfetmesini izleyecek. Söz konusu proje aslında iki yıl önce duyurulmuş ve o zamanlar adının Vision Quest olacağı söylenmişti.

- Reklam -

"WandaVision" Devam Dizisi "Vision"a Yeni Showrunner: Yayın Tarihi Belli Oldu

Vision, 2026’daki İlk Marvel Dizisi Olarak Disney+’ta Yayınlanacak

Matalas’ın projeye katılımı, Marvel’ın televizyon yapımlarındaki yaklaşımında bir değişikliğin işareti olarak görülüyor. Stüdyo, daha önce belirlenmiş ve duyurulmuş diziler için başyazarlar atıyordu. Ancak artık daha “geleneksel” bir yaklaşım benimseyerek, tüm süreci yönetecek showrunner’lar işe alıyor. Bu da Marvel’ın canlı aksiyon dizilerini Marvel Television markası altında toplayacağı ve yıllık dizi sayısını iki ile sınırlayacağı anlamına geliyor.

Öte yandan Vision dizisinin konusu da merak uyandırıyor. White Vision’ın hafızasını ve insanlığını geri kazanma çabası, hikâyenin odak noktası olabilir. Ayrıca Scarlet Witch’in de dizide yer alması bekleniyor. WandaVision’da Vision’ın hayali versiyonunu yaratan Wanda, Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ta ölümün eşiğinden döndükten sonra, Vision ile yolları yeniden kesişebilir.

- Reklam -

White Vision Dizisi Geliyor

Henüz hangi ayda çıkacağı açıklanmayan dizide başka hangi oyuncuların yer alacağı veya çekimlerin ne zaman başlayacağı da belirsizliğini koruyor.

Yeni diziden beklentileriniz neler? Terry Matalas’ın katılımı ile proje daha iyi bir yöne doğru gidebilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ne kadar saçma proje varsa yapmaya karar vermiş Marvel.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni'ne Katılabilir

Ünlü Şarkıcı Taylor Swift, Marvel Sinematik Evreni’ne Katılabilir

Sosyete Polisi: Axel F Filminden Yeni Fragman

“Sosyete Polisi: Axel F” Filminden Yeni Fragman: “Beverly Hills Cop” 4. Filmi ile Geri Dönüyor