in ,

“Sosyete Polisi: Axel F” Filminden Yeni Fragman: “Beverly Hills Cop” 4. Filmi ile Geri Dönüyor

Sosyete Polisi: Axel F filmi için yeni bir fragman paylaşıldı. Netflix’in yıllar sonra yeniden dirilttiği projenin başrolünde bir kez daha Eddie Murphy yer alıyor.

Sosyete Polisi: Axel F Filminden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Sosyete Polisi 4 fragmanı yayınlandı. 30 yıllık bir aradan sonra, Eddie Murphy’nin kült karakter Axel Foley’i canlandırdığı Beverly Hills Cop serisi maceraya devam ediyor. Netflix’in Beverly Hills Cop: Axel F filmi, efsanevi aksiyonu ve eşsiz komedisini taze bir solukla geri getiriyor.

İlk olarak 1984 yılında vizyona giren, Martin Brest tarafından yönetilen ve Eddie Murphy’nin başrolünde oynadığı Amerikan komedi aksiyon filmi, Detroit’ten Beverly Hills’e giden ve öldürülen bir arkadaşının intikamını almak isteyen sokak zeki dedektif Axel Foley’nin maceralarını konu alıyordu. İlk filmin beyaz perdede başarıya ulaşması ile 1987 ve 1994 yılında iki devam filmi daha yayınlandı. Şimdi de, 30 yıllık aranın ardından macera dördüncü filmle devam etmeye hazırlanıyor.

Sosyete Polisi: Axel F Filminden Yeni Fragman

- Reklam -

Sosyete Polisi 4 filmiyle ilgili ilk fragman, geçen yılın aralık ayında yayınlanmıştı. Yeni fragman ise, Axel Foley’nin hiç yaşlanmadığını gösteriyor. Murphy, karakterin enerjik ve sıradışı havasını ustalıkla yakalıyor. Foley, bu kez Taylour Paige’nin canlandırdığı kızı, Joseph Gordon-Levitt tarafından canlandırılan genç bir polis ortağı ve eski dostları Billy Rosewood (Judge Reinhold) ile John Taggart’ı (John Ashton) da yanlarına alarak bir komployu ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Foley, helikopter düşürmenin yanı sıra bir kar küreme aracıyla lüks bir eve dalmaktan çekinmiyor. Eski dostları John Taggart (John Ashton) ve Jeffrey Friedman (Paul Reiser) da maceraya katılıyor. Tüm bu kaosun arkasında ise derinlere gömülmüş bir komplo yatıyor.

Sosyete Polisi: Axel F Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Netflix Türkiye’de Sosyete Polisi: Axel F adıyla yayınlanacak olan Beverly Hills Cop: Axel F, serinin özgün DNA’sına sadık kalıyor. Korkusuz aksiyonu ve Eddie Murphy’nin komedi yetenekleriyle harmanlanan bu karma, izleyicileri bir kez daha kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. 18+ yaş sınırıyla gelen film, şiddet unsurlarında da orijinal üçlemeyi aratmayacak gibi görünüyor.

- Reklam -

Eddie Murphy’nin Beverly Hills Cop devam filmlerine sıcak bakmadığı biliniyor. Ancak Axel F’nin senaryosu onu ikna etmeyi başarmış olmalı ki ünlü aktör bir kez daha kült karakterini canlandırmayı kabul etti. Fragman, heyecan ve gülmece dolu bir deneyim vaat ediyor.

Sosyete Polisi: Axel F Poster

Sosyete Polisi: Axel F, 3 Temmuz 2024’te Netflix’te yayınlanacak.

Yıllar sonra gelen maceranın yeni fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sanki o 30 yıl geçmemiş de devam filmi çekmişler gibi. Bu adam hiç mi yaşlanmadı. Merakla ve özlemle bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vision Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu

“WandaVision” Devam Dizisi “Vision”a Yeni Showrunner: Yayın Tarihi Belli Oldu

Chris Hemsworth ve Mark Ruffalo'dan Gerilim Filmi: Crime 101

“Avengers” Yıldızları Chris Hemsworth ve Mark Ruffalo’dan Yeni Gerilim Filmi: “Crime 101”