in ,

Teksas Otoyollarında Gizemli Kıyım: Dilleri Kesilmiş 6 Ölü İnek Bulundu

Teksas kırsalında cerrahi titizlikle kesilmiş inek ölüleri bulundu. Yerel güvenlik güçleri, konunun gizemini çözmeye çalışıyor.

Teksas'ta Gizemli Tuhaf ve Kanlı Ritüel
- Reklam -
- Reklam -

Teksas otoyolunda dilleri kesilmiş ve cinsel organları cerrahi bir müdahale ile ‘hassas bir şekilde’ alınmış altı ölü inek bulundu. Yetkililer konunun gizmenini çözmeye çalışırken birçok soruyla baş başa kaldı.

Teksas eyaleti şu anda oldukça gizemli bir olayla çalkalanıyor. Yerel yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, Waco’nun yaklaşık 100 mil güneybatısındaki Madison County’deki çiftçiler ilk olarak geçen hafta yan yatmış, ölü ve parçalanmış 6 yaşında bir inek buldular. İneğin dili ‘kan dökülmeden’ çıkarılmış ve bir tarafındaki ağzının etrafındaki deriyi çıkarmak için ‘belirgin bir hassasiyetle düz, temiz bir kesim’ yapılmıştı.

Yetkililer bu şüpheli ölümü araştırırken, Old San Antonio Road’un kenarında beş ineğin daha benzer şekilde bırakıldığını, bunlardan ikisinin anüslerinin ve ‘dış cinsel organlarının’ çıkarıldığını öğrendi. İneklerin her biri farklı bir otlaktan ve sürüden olup, Brazos ve Robertson ilçeleri yakınlarındaki eyalet otoyolu boyunca farklı yerlerde bulundu.

- Reklam -

Teksas'ta Gizemli Tuhaf ve Kanlı Ritüel

Madison County yetkilileri, ineklerin her birinin farklı bir mera ve sürüden olduğunu ve Brazos ve Robertson ilçeleri yakınlarındaki eyalet otoyolu boyunca farklı yerlerde bulunduğunu kaydetti. Yetkililer bildirilen ilk ölümü incelerken, çıkarılan derinin altındaki ete dokunulmadığını kaydetti.

Teksas’taki Tuhaf ve Kanlı Ritüelî Kimlerin Yaptığı Henüz Aydınlatılamadı

Teksas Madison County Şerif yardımcıları keşifle ilgili olarak şunları söyledi:

“Çiftçiler hiçbir yırtıcı hayvanın veya kuşun ineğin kalıntılarını temizlemeyeceğini ve onu birkaç hafta boyunca bozulmadan çürümeye bırakacağını bildirdi.”

Daha sonra aynı keşfi, dördü yetişkin ve biri yavru olmak üzere diğer beş ineğin dinlenme yerlerinde de yaptılar. Yetkililer ayrıca ineklerden ikisinde anüs ve dış genital organları çıkarmak için dairesel bir kesik yapıldığını tespit etti.

Yetkili isimler konuyla ilgili sosyal medyada, “Bu dairesel kesik, her bir ineğin çene çizgisi etrafında kaydedilen kesiklerle aynı hassasiyetle yapılmıştır,” diye yazdı.

- Reklam -

Aynı zamanda karkasların etrafındaki otların da bozulmamış olduğu ve hiçbir yerde ayak izi ya da lastik izi bulunmadığı belirtildi. Müfettişler olay yerlerinde herhangi bir boğuşma izine ya da kan dökülmesine de rastlamadı.

Teksas Otoyollarında Gizemli Kıyım: Dilleri Kesilmiş 6 Ölü İnek Bulundu

Olayın böylesine hassasiyetle yapılması ve geride hiçbir izin olmaması bölge halkı tarafından büyük bir gizem olarak nitelendiriliyor.

Geçen ocak ayında Britanya’nın North Yorkshire kontluğundaki New Forest bölgesinde de domuz kalplerinin kullanıldığı tuhaf bir ayine imza atılmıştı.

Siz Teksas’taki bu olayın perde arkasına dair neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Yorumları

“Guardians of the Galaxy Vol. 3” için İlk Yorumlar Gelmeye Başladı: “Endgame Sonrası En İyi Marvel Filmi”

Amazon Prime Video İsmini Değiştirebilir

HBO Max’in Ardından Prime Video da İsim Değişikliğine Gidebilir