in , ,

John David Washington’ın Post-Apokaliptik Filmi “The Creator”dan Yeni Fragman

John David Washington’ın başrolünde yer aldığı “The Creator” fragmanı yayınlandı. Filmin yönetmenliğini “Rogue One” ile tanınan Gareth Edwards üstleniyor.

The Creator Fragmanı Yayınlandı - John David Washington Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

John David Washington’ın başrolünde yer aldığı The Creator filminden yeni fragman yayınlandı. Post-apokaliptik türündeki film, insanlığın yapay zekâ ile savaştığı bir gelecekte geçiyor.

Fragman, Gareth Edwards tarafından yönetilen filmin kısa süre önce paylaşılan ilk bakış görsellerini daha da detaylandırıyor. Edwards, Rogue One ve Godzilla gibi filmleriyle tanınıyor. Filmde Washington dışında ayrıca Gemma Chan, Ken Watanabe ve Sturgill Simpson gibi oyuncular da yer alıyor. İkili, başlangıçta rol almaları planlanan ancak projeden ayrılan Benedict Wong ve Danny McBride’ın yerine geliyor. Allison Janney, Ralph Ineson, Marc Menchaca ve Madeline Yuna da filmde rol alıyor.

The Creator, insanlığın yapay zekâ ile savaştığı bir kıyamet sonrası gelecekte geçiyor. Yapay zekâ, dünyayı ele geçirmiş ve insanlığı yok olmanın eşiğine getirmiştir. Bir grup insan, yapay zekâ ordusunu durdurmak ve insanlığı kurtarmak için bir araya gelir. Grubun başında, eski bir özel kuvvetler ajanı olan Josh (John David Washington) vardır. Josh, YZ ordusunun baş düşmanı olan The Creator’ı (Gemma Chan) bulmak ve onu durdurmak için bir göreve gönderilir.

- Reklam -

The Creator Poster - John David Washington Başrolde

Filmle ilgili ilk haberler 2021’in başlarında gelmeye başlamıştı. Yaklaşık bir ay önce de ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Şimdi ise resmi fragman paylaşıldı.

Görüntüler, Josh’un Yaratıcı’yı bulmak ve onu durdurmak için verdiği mücadeleyi gözler önüne seriyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

The Creator Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Film, ülkemiz de dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde 29 Eylül 2023 tarihinde sinemalarda gösterime girecek.

The Creator için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel bir filme benziyor ama izlemek için sinemaya gidilir mi? Bilemiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Return of the Living Dead Filmi Yeniden

Kült Zombi Filmi “Return of the Living Dead” 40 Yıl Sonra Yeniden Çekiliyor

Christopher Nolan Süper Kahraman Filmi Yönetmeyecek

Christopher Nolan Yeni Bir Süper Kahraman Filmi Yönetme Olasılığı Hakkında Konuştu