in ,

Wes Anderson Filmi “The Phoenician Scheme”de Yıldız Yağmuru: Scarlett Johansson, Tom Hanks, Willem Dafoe…

The Phoenician Scheme filmi hakkında detaylar belli oluyor. Wes Anderson’ın sıradaki projesi, birçok yıldız oyuncuyu bir araya getiriyor.

The Phoenician Scheme: Wes Anderson'dan Yıldız Yağmuru
- Reklam -
- Reklam -

The Phoenician Scheme filmi için oyuncu kadrosu şekilleniyor. Oscar ödüllü yönetmen Wes Anderson, bir kez daha dünyaca ünlü yıldızlarla çalışmaya hazırlanıyor. Ekibe dahil olanlar arasında Scarlett Johansson, Tom Hanks ve Willem Dafoe gibi isimler yer alıyor.

Wes Anderson’ın son filmi The Wonderful Story of Henry Sugar’dan sonra Oscar ödülü kazanmasının ardından, ünlü yönetmen yeni bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkıyor: The Phoenician Scheme. Filmin çekimleri Almanya’da tamamlandı ve kadrosu da açıklandı. Anderson, önceki filmlerinde olduğu gibi yine birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

The Grand Budapest Hotel (2014), Moonrise Kingdom (2012) ve The Darjeeling Limited (2007) gibi başarılı yapımları, kendine has üslubu ve renkli karakterleriyle dikkat çeken yönetmen, her filminde yıldız oyuncularla çalışmayı tercih ediyor ve bu sayede hikâyelerini canlı bir şekilde perdeye taşıyor.

- Reklam -

Yeni Wes Anderson Filmi Çalışmaları Başladı

Geçen yılın haziran ayında “her karesinde Benicio del Toro’nun yer aldığı karanlık bir casusluk filmi” olarak açıklanan projenin başrolünde akademi ödüllü oyuncu del Toro’nun yer alacağı biliniyordu. Ardından Michael Cera, Bill Murray, Mia Threapleton ve Riz Ahmed gibi isimler de açıklanmıştı. Kısa süre önce de tam liste paylaşıldı.

Wes Anderson’ın Yeni Filmi “The Phoenician Scheme” Yıldızlarla Dolu Bir Oyuncu Kadrosuna Sahip

The Phoenician Scheme’in yıldızlar geçidi kadrosuna yeni isimler de eklendi. Scarlett Johansson, Tom Hanks, Willem Dafoe, Benedict Cumberbatch, Charlotte Gainsbourg, Rupert Friend ve Bryan Cranston gibi tanınmış oyuncular da filmin kadrosunda yer alacak. Kalan isimler ise şu şekilde:

  • Tonio Arango (Desert Assasin)
  • Aysha Samuel (Millita)
  • Sabine Hollweck (Cook)
  • Imke Büchel (Gouvernante)
  • Imad Mardnli (Farouk’s Bodyguard)
  • Jaime Ferkic (The Chauffeur)

Willem Dafoe ve Bryan Cranston The Phoenician Scheme

- Reklam -

Karakterler hakkında da bazı ipuçları var. Charlotte Gainsbourg “ilk eş”, Willem Dafoe “avukat”, Benedict Cumberbatch “Nubar Amca “, Scarlett Johansson “kuzen”, Tom Hanks “Leland” ve Bryan Cranston “Reagan” rollerinde olacak. Filmin senaryosunu ise Francis Ford Coppola’nın oğlu Roman Coppola kaleme aldı. Anderson ve Coppola daha önce Isle of Dogs, The Darjeeling Limited ve Moonrise Kingdom gibi filmlerde birlikte çalışmıştı.

Henüz fragman veya vizyon tarihi duyurulmasa da, bu kadar büyük bir yıldız kadrosunun bir araya gelmesi, filmin merakla beklenmesine neden oluyor. Çekimler tamamlandığı için yakın zamanda filmle ilgili paylaşımların yapılacağı tahmin ediliyor.

Wes Anderson’ın yeni filmi The Phoenician Scheme’de belirlenen kadroyu siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sanatçılar Instagram'dan Ayrılıyor: İşte Yeni Uygulama

Sanatçılar Meta’nın Yeni Yapay Zekâ Politikası Nedeniyle Instagram’dan Ayrılıyor: İşte Geçtikleri Yeni Uygulama

Neon Genesis Evangelion Anime Stüdyosu Gainax İflas Etti

“Neon Genesis Evangelion”un Yaratıcı Anime Stüdyosu Gainax İflas Etti