in , ,

“Tokyo Revengers” Animesi Devam Bölümleri ve Büyük Sürprizlerle Geri Dönüyor

Tokyo Revengers animesi devam macerası ile geri dönmeye hazırlanıyor. Popüler seriyle ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı.

Tokyo Revengers Animesi Devam Bölümleri Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Tokyo Revengers animesinin devamının geleceği duyuruldu.

Ken Wakui’nin popüler manga serisi Tokyo Revengers, anime dünyasında yankı uyandırmaya devam ediyor. 2021’de yayınlanan ilk sezonuyla büyük bir hayran kitlesi kazanan dizi, kısa sürede anime dünyasının vazgeçilmezleri arasına girdi. 2023’teki üçüncü sezonunun ardından biraz durulmuş gibi görünse de, hayranlarını heyecanlandıracak yeni projelerle geri dönmeye hazırlanıyor.

Manga ve animenin resmi sosyal medya hesapları ve YouTube kanalı üzerinden yapılan duyurular, hayranların beklediği müjdeyi verdi: Tokyo Revengers yeni bir devam animesi ile geri dönüyor. Hayranlarını heyecanlandıran duyuru, serinin dördüncü yıl dönümünü kutlayan bir hayran etkinliği sırasında açıklandı. Duyuruya eşlik eden yeni bir görselde, yaralı halde birbirlerine sarılan Takemichi ve Mikey yer alıyor. Yeni görsel, hikâyenin devamında bizi nasıl bir serüvenin beklediği konusunda ipuçları veriyor.

- Reklam -

Tokyo Reverengers Devam Animesi Poster

Tokyo Revengers Animesi Devam Bölümleri Yerine Film Olarak Gelebilir

Yeni sezon veya film olması muhtemel proje hakkında henüz çok fazla detay verilmedi. Ancak manga serisinin Bonten arc’ının yeni projeye adapte edileceği yönünde güçlü spekülasyonlar var. Bonten arc’ı 20 bölümden oluşuyor ve serinin mevcut temposu göz önüne alındığında, tek bir sezonu doldurmak için yeterli olmayabilir. Bu nedenle bazı hayranlar bir film olarak uyarlanabileceğini düşünüyor. Eğer gerçekten de böyle olursa anime evreninin sinematik anlamda da genişlemesi anlamına gelebilir.

YouTube video

(Duyuru fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni Yılda Büyük Kutlamalar

Tokyo Revengers için 2025 yılı da oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Anime serisinin beşinci yıl dönümü için planlanan etkinlikler arasında “Dachi Live” isimli bir karakter şarkı konseri öne çıkıyor. 2 Şubat 2025’te Kanagawa’nın Pacifico Yokohama’sında düzenlenecek olan konser, serinin hayranları için büyük bir buluşma noktası olacak. Ayrıca 23 Ekim 2024’te çıkacak olan yeni bir karakter şarkı albümü olan “Duet EP 01” da bu kutlamaların bir parçası olacak. Albümde serinin karakterleri tarafından söylenen düet şarkılar yer alacak.

Yıldönümü kutlamaları sadece konserle sınırlı değil. Anime karakterlerini klasik masalları yeniden anlatırken göreceğimiz “Fairy Tale Revengers” adlı yeni bir chibi serisi de yolda. Seri, Japonya’nın ünlü Momotaro efsanesinden ilham alarak başlayacak. Küçük boyutlu karakterlerin büyük maceraları, hem eski hem de yeni hayranların ilgisini çekecek gibi görünüyor.

- Reklam -

Tokyo Reverengers chibi

Tokyo Revengers Günü Resmileşti

Tüm bu projelerin yanı sıra Japonya Yıldönümleri Derneği, 19 Haziran’ı resmi olarak “Tokyo Revengers Günü/Manji Çetesi Kuruluş Yıl Dönümü” olarak ilan etti. Böylece her yıl aynı gün serinin hayranları için özel bir gün olarak kutlanacak ve Tokyo Revengers evrenine olan sevgiyi ve bağlılığı simgeleyecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “Tokyo Revengers”ın Yaratıcısından Yepyeni Bir Manga Serisi Geliyor: “Negai no Astro”

Animeyle ilgili yeni gelişmeler hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynaklar: Crunchyroll, Sport Skeeda

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Talamasca Dizisi - Anne Rice - AMC

Anne Rice’ın Immortal Universe’ü “The Talamasca” Dizisi ile Genişliyor

The Amazing World of Gumball 7. Sezon

“The Amazing World of Gumball” 7. Sezon ile Geri Dönüyor