in , ,

“Vikings: Valhalla” Dizisinin 3. ve Final Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı

Vikings: Valhalla 3. ve final sezonundan ilk fragman yayınlandı. Netflix’in spin-off yapımı, yeni bölümleri ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Vikings: Valhalla 3. ve Final Sezonundan İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Vikings: Valhalla 3. Sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in final yapmaya hazırlalan tarihi spin-off dizisi, son sezonunda izleyicilere heyecan verici bir kapanış sunmayı hedefliyor

Jeb Stuart tarafından yaratılan Vikings: Valhalla, 11. yüzyılın başlarında geçiyor ve tarih boyunca efsanevi kahramanlıklarıyla bilinen Vikinglerin maceralarını konu alıyor. Üçüncü sezon, kahramanları yeni ve zorlu meydan okumalarla karşı karşıya bırakıyor. Freydis, Jomsborg’un tartışmasız lideri olurken, Leif ve Harald Konstantinopolis’te zafer kazandılar. Ancak her birinin nihai kaderlerine ulaşmaları için daha büyük zorluklarla yüzleşmeleri gerekecek.

Dizinin son sezonundan ilk bakış görüntüleri geçen yılın ekim ayında yayınlanmıştı. Yeni fragman ise ikinci sezonun ardından geçen yedi yıllık bir zaman dilimini ortaya koyuyor. Bu süreçte Harald Sigurdsson (Leo Suter) ve Leif Eriksson (Sam Corlett) hâlâ Konstantinopolis’te başarılarını sürdürüyor. Harald, Eleana’ya (Sofya Lebedeva) duyduğu hisleri üzerinde taşırken, Leif de batıya doğru bir yolculuğa çıkma planları yapıyor. Aynı zamanda Freydis (Frida Gustavsson), Jomsborg’da paganların lideri olarak güçlü bir konuma sahip. Ancak, Avrupa’da hızla yayılan Hristiyanlık, pagan yaşam tarzını tehdit ediyor.

- Reklam -

Vikings: Valhalla 3. ve Final Sezonundan İlk Fragman

Kraliyet entrikaları da bu sezonda büyük bir rol oynuyor. Kral Canute (Bradley Freegard), Katolik kilisesi ile anlaşmak zorunda kalırken, Kraliçe Emma (Laura Berlin) yanında duruyor ve etkisini hissettirmeye devam ediyor. Fragmanda ayrıca, Leif ve Freydis’in babası Erik the Red’in (Goran Višnjic) merakla beklenen gelişi de gözler önüne seriliyor.

Vikings: Valhalla 3. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Son sezonda Sam Corlett, Frida Gustavsson ve Leo Suter gibi ana oyuncular rollerine geri dönüyor. Ayrıca Laura Berlin (Emma of Normandy), David Oakes (Godwin) ve Bradley Freegard (King Canute) gibi isimler de geri dönüyor. Konuk yıldızlar arasında ise Pollyanna McIntosh (Queen Ælfgifu), Soren Pilmark (Sweyn Forkbeard), Sofya Lebedeva (Elena), Florian Munteanu (Maniakas) ve Erik the Red rolüyle Goran Visnjic yer alıyor.

- Reklam -

MGM Television tarafından üretilen Vikings: Valhalla 3. Sezon, Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer ve Paul Buccieri gibi isimler tarafından yönetiliyor. Final sezonu, dizinin efsanevi yolculuğunu tamamlayarak ve Vikinglerin mirasını unutulmaz bir şekilde sonlandıramayı hedefliyor.

Vikings Valhalla 3. Sezon Fragman

Vikings: Valhalla 3. Sezon, 11 Temmuz 2024 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Dizinin ilk iki sezonunu nasıl bulmuştunuz? 3. ve Final sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Twilight of the Gods Fragmanı: Zack Snyder Animasyon Dizisi

Zack Snyder İmzalı Animasyon Dizisi “Twilight of the Gods”tan İlk Fragman

Russo Kardeşler Marvel'ın Sorunlarını Kuşak Ayrımına Bağladı

Russo Kardeşler Marvel’ın Sorunlarını Süper Kahraman Yorgunluğuna Değil ‘Kuşak Ayrımına’ Bağlıyor