in ,

“Vikings: Valhalla” Dizisi Ekranlara Veda Ediyor: Final Sezonundan İlk Kareler Yayınlandı

Vikings: Valhalla 3. Sezon ile final yapıyor. Netflix yapımı spin-off dizisi için Harald, Leif ve Freydis’ten ilk bakış görselleri yayınlandı.

Vikings Valhalla 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Vikings: Valhalla 3. sezon için ilk bakış görselleri yayınlandı. Netflix’in Vikings evrenini genişlettiği spin-off yapımı final bölümlerine hazırlanıyor.

Vikings: Valhalla 3. sezon ile Leif, Freydis ve Harald’ın hikâyelerinin sona ermesi ve bu ikonik karakterlerin bugün bilinen kişilere nasıl dönüştüğünü gözler önüne sermesi bekleniyor.

Michael Hirst tarafından yaratılan ve 2013-2020 yılları arasında toplamda 6 sezon yayınlanan Vikings dizisi kendisine geniş bir izleyici kitlesi yaratmayı başarmıştı. Primetime Emmy Ödülü kazanma başarısı da gösteren dizi, finalin ardından Netflix tarafından yeni bir spin-off ile evrenini genişletme kararı almıştı.

- Reklam -

Vikings: Valhalla - Final 3. Sezon Netflix

2022’de başlayan Valhalla, öncül dizisinden 100 yıl sonrasını konu almış ve Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada ve Norman Kralı Fatih William’ın maceralarına odaklanmıştı.

Vikings: Valhalla 3. Sezon ile Hikâye Sona Eriyor

Jeb Stuart’ın yaratıcı koltuğuna geçtiği tarihi drama, Leif, Freydis ve Harald’ın yolculuğunu sona erdirmeye ve Viking Çağı’nın nasıl noktalandığını gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

Yapımın final sezonundan yayınlanan yeni görüntüler Bizans İmparatorluğu’nda bir general olan George Maniakes rolündeki aktör ve boksör Florian Munteanu ile Kızıl Erik rolündeki Goran Višnjic’e ilk bakış imkânı sağlıyor. Ayrıca yapımın kahramanları Leo Suter’i Harald Sigurdsson, Frida Gustavsson’u Freydis ve Sam Corlett’i Leif olarak yolculuklarının çeşitli noktalarında ekrana taşıyor.

Vikings: Valhalla Final

Jeb Stuart final sezonu hakkında şunları söylüyor:

“Leif, Harald ve Freydis’in hikâyelerini anlatmak için üç sezon geçirdiğim için fazlasıyla minnettarım. En başından beri en ünlü üç Viking’in bugün bildiğimiz ikonlara nasıl dönüştüğünü göstermek istediğimi biliyordum. Biz de tam olarak bunu yaptık. Umarım izleyiciler yeni sezonu gördüklerinde, bu kahramanları ulaştırdığımız yeni zirveler hakkında heyecanlanırlar.

- Reklam -

“Bu projeye 5 yıl önce başladığımızda, hepimizin tatmin edici olmasını umduğumuz bir yolculuk ortaya koymak için inanılmaz oyuncu kadrosu ve ekiple birlikte çok çalıştım. Elbette gerçek tarihi figürlerin hayatlarında her zaman keşfedilebilecek daha fazla yön vardır. Ancak Leif, Freydis ve Harald’ın yolculuklarının üçüncü sezonumuzla sona ermesi hikâye açısından mantıklıydı. Ve hayranlarımızın tarihin bu bölümünün sonunu görmeleri için gerçekten sabırsızlanıyoruz.”

Vikings: Valhalla 3. Sezon Netflix Dizisi

Dizide Corlett, Gustavsson ve Suter’in yanı sıra Kral Canute rolünde Bradley Freegard, Kont Olaf Haraldsson rolünde Jóhannes Haukur Jóhannesson, Kont Estrid Haakon rolünde Caroline Henderson, Kraliçe Emma rolünde Laura Berlin ve Earl Godwin rolünde David Oakes gibi birçok yeni isim yer alıyor.

2. ve 3. sezon onayını birlikte alan Vikings: Valhalla dizisi macerasını noktalamak için gün sayıyor. Yapımın final sezonu 2024 yılı içerisinde Netflix’te yayınlanacak.

Vikings: Valhalla 3. Sezon

Vikings: Valhalla 3. Sezon Netflix Dizi

Vikings: Valhalla 3. sezon hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

William Shakespeare Hayatı Eserleri

William Shakespeare Hakkında 14 Şaşırtıcı Gerçek

Cumhuriyet'in İlk Türk Kadın Ressamı Hale Asaf Eserleri

Cumhuriyet’in İlk Türk Kadın Ressamı Hale Asaf’ın Kayıp Eserleri Gün Yüzüne Çıkartıldı