Menu
in ,

Yeni “The Office” Dizisinin Konusu ve Çekim Tarihi Belli Oldu

The Office evreninde geçecek yeni spin-off dizisinin konusu ortaya çıktı. Greg Daniels ve Michael Koman, sevilen sit-com evrenine geri dönüyor.

The Office spin-off dizisinin nasıl bir konuya sahip olacağı sonunda açıklandı. Peacock’tan yapılan resmi duyuruya göre, ünlü komedi dizisinin evreninde geçecek olan yeni dizinin çekimleri temmuz ayında başlıyor.

Greg Daniels, NBC’nin 2005-2013 yılları arasında 9 sezon boyunca yayınlanan The Office’in ABD uyarlamasını Ricky Gervais ve Stephen Merchant’ın BBC dizisinden uyarlamıştı. Başrollerinde Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski ve Jenna Fischer’ın yer aldığı dizinin Scranton’daki kağıt şirketi Dunder Mifflin çalışanlarını konu alıyordu.

Yeni spin-off dizisinin geleceği ilk olarak geçen yıl duyurulmuştu. Ocak 2024’te Greg Daniels, The Office’in yeni bir versiyonu için bir yazar ekibinin toplandığını açıklamıştı. Buradan çıkan fikirler sonunda meyvesini verdi ve Peacock diziyi onayladı.

- Reklam -

Greg Daniels ve Michael Koman’ın merakla beklenen The Office spin-off’u, Dunder Mifflin’in Scranton şubesini ölümsüzleştiren belgesel ekibinin bu sefer Orta Batı’da ölmek üzere olan tarihi bir gazete ve onu gönüllü muhabirlerle yeniden hayata döndürmeye çalışan yayıncıyı konu alacak. Başrollerde ise Domhnall Gleeson (About Time, Ex Machina) ve Sabrina Impacciatore (The White Lotus) yer alacak. Yeni dizide ana karakterlerin yanı sıra eskilerden bir başrol oyuncusunun daha yer alması bekleniyor.

Yeni The Office Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

NBCUniversal’den Lisa Katz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“The Office’in final bölümünün üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçti ama bu övgüye değer komedi dizisi Peacock’ta popülerliğini korumaya ve yeni nesil hayranlar edinmeye devam ediyor.

“Greg Daniels ve Michael Koman liderliğindeki yaratıcı ekiple, Universal Television ortaklığında Dunder Mifflin evreninde yeni bir kadroyla taze bir konuyu, günlük bir gazeteyi işliyoruz. Bu da komedi anlatımı için müthiş bir zemin hazırlıyor.”

Daniels ve Koman’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, ayrıca Ricky Gervais, Stephen Merchant, Howard Klein, Ben Silverman ve Banijay Americas’ın da ortak yapımcıları arasında yer alıyor. Universal Television yapımcılığında çıkacak olan dizinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: The Office Dizisinin Gözden Kaçan Karanlık Arka Planı: Bu Belgesel ‘Gerçekten’ Neden Çekiliyor?

Spin-off dizisinden beklentileriniz neler? Sizce bir önceki yapım kadar popüler olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version