Menu
in

Arrowverse ve Supernatural Evrenleri Legends of Tomorrow’da Buluşuyor

Arrowverse ve Supernatural evrenleri, Legends of Tomorrow 5. sezon yeni bölümünde buluşuyor. Winchester Kardeşler yapımda yer almıyor.

24 Mart’ta yayınlanacak Legends of Tomorrow bölümü, Arrowverse Dizi Evreni ile Supernatural dünyasını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Legends of Tomorrow’un yeni bölümünde Supernatural nihayet Arrow evreni ile bir araya gelecek. İki yapımın da CW’de yayınlanmasıyla beraber hayranların da uzun zamandır muhtemel senaryolar üretmesi bu iki evrenin bir araya gelmesi için yeterli motivasyonu oluşturuyor.

2018’in ekim ayında, Jensen Ackles’ın Arrow’da Batman olarak ortaya çıkabileceği söylentileri ilk kıvılcım olmuştu. Daha sonrasında Stephen Amell, Supernatural’daki Dean ile Arrowverse’ün Arrow’unun karşılaşmasından mutluluk duyacağını dile getirmişti. İki ismin de ortak yapımlara açık olması ve Amell’in tek seferlik bir şeyden daha fazlası olabilir imaları hayranları umutlandırmıştı.

- Reklam -

İki diziye çok hakim olmayıp bu haberi okuyanlarınız varsa, Supernatural ve Arrowverse evrenlerinin bir araya gelmesinin neden iyi olacağını size açıklamak istiyoruz. Hayranlarının arzularını beslemenin yanı sıra, bu iki evrenin bir araya gelişi ilgi çekme potansiyeli olan olay örgülerinin kapılarını açabilir.

Konunun daha teknik kısımlarına da girecek olursak, bu kararın hızlı bir şekilde uygulanmasının sebebi Supernatural’ın yakında sona erecek olması ile ilgili. 16 Mart’ta yeni bölümü yayınlanacak dizi, Sam ve Dean Kardeşlerin doğaüstü hikâyelerinde son sezon heyecanını sürdürecek. Supernatural’in final bölümü ise 18 Mayıs 2020’de yayınlanacak. Dizinin evreni birçok spin-off için ışık yaksa da henüz hiçbiri hayata geçirilemedi.

Bunun aksine çizgi roman uyarlaması Arrow, kendisine bir televizyon evreni yaratarak birçok spin-off’a öncülük etti. Supernatural, yeni yapımlara yelken açamadığı için Arrowverse’e doğru adım atmış gibi duruyor. Bu birleşimin ilki ise 24 Mart’taki Legends of Tomorrow bölümünde gerçekleşecek.

Winchester Kardeşler Legends of Tomorrow’un Özel Bölümünde Yer Almayacak

Legends of Tomorrow’un yürütücülerinden Phil Klemmer, EW ile yaptığı röportajda bu birleşme hakkında da konuştu. 24 Mart tarihli 5. sezon 9. bölüm Zari, Not Zari’den yayınlanan görüntüler; Constantine, Charlie ve Sara’nın 1967 model Chevrolet Impala’nın önünde durduğu bir an içeriyor. Üzerindeki şekilden anlaşılacağı üzere Impala, Winchester kardeşlerin kendi dizilerinde sürdükleri arabanın ta kendisi.

Klemmer arabanın aslında Supernatural setinde kullanılanın aynısı olmadığını, bir hayran tarafından oluşturulmuş replikası olduğunu söylüyor. Bölüm araba dışında da sürpriz yumurtalar içerecek ve bunlardan biri, dikkatli dinleyicilerin duyabileceği Supernatural müziği olacak. Klemmer, Sam ve Dean’in birleşme bölümünde yer almayacağını üzülerek sözlerine ekliyor.

İki evreni de yakından takip eden hayranlar Winchesterların ünlü DC karakterleriyle bu şekilde, British Columbia’da, bir araya geleceğini hayal etmiyordu. Fakat yine de bu karar yaratıcı anlatılarına sıklıkla gerçek hayattan parçalar katan Legends of Tomorrow için akıllıca bir hamle.

Belki de ileride Jensen Ackles ve Jared Padalecki’yi de Arrowverse Dizi Evreni’nde görme fırsatı bulabiliriz, kim bilir. Legends of Tomorrow’un Supernatural’ın karakterlerini içereceği bölüm, 24 Mart’ta yayınlanacak.

Siz bu iki evrenin bir araya gelmesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz? İleride Winchester Kardeşleri de Arrowverse’te görmek ister misiniz?

Teorilerinizi ve görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Westworld 4. Sezon ile Final Yapabilir

Kaynak: ScreenRant

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

Yorum Yap

Exit mobile version