in

Supernatural Dizisi 15. Sezonuyla Veda Ediyor

Supernatural ekranlara veda ediyor. Dean ile Sam’in iblisler ve canavarlarla yaptığı uzatmalı dansta son perdeye ulaştık.

supernatural ust1
- Reklam -
- Reklam -

İlk kez 2005 yılında yayınlanmaya başlayan ve tarihin en uzun soluklu fantastik dizilerinden biri olma başarısı gösteren Supernatural 15. sezonuyla ekranlara veda ediyor.

Jensen Ackles (Dean), Jared Padalecki (Sam) ve Misha Collins (Castiel), Twitter üzerinden ortak bir video yayınladılar. Bu paylaşımla Supernatural dizisinin önümüzdeki sonbahar aylarında gösterime girecek olan yeni sezonla birlikte sona ereceği duyuruldu. Seriyi güzel bir kapanışla bitireceklerini belirten oyuncular tüm bu süre zarfında kendilerini izleyen hayranlarına da teşekkür etti.

- Reklam -

(Artık yaşlarını iyice belli eden Sam ve Castiel’in yanında hâlâ 25’lik delikanlı gibi görünen Dean’ın sırrını biri bize açıklasın…)

Kayıp babalarının izinden giden Dean ve Sam Winchester‘ın maceralarını konu alan dizi başlangıçta beş sezon olarak planlanmıştı. Ancak buna rağmen dizi izleyicilerden büyük ilgi görünce yoluna devam etmişti. Böylece sarı gözlü iblis Azazel‘den intikam almak için yollara düşen iki kardeş meleklerle şeytanlar arasındaki bir savaşa karışmış, ölüp ölüp dirilmiş ve daha çok belaya bulaşmıştı. Biz de bu sayede Castiel, Bobby ve Crowley gibi pek çok ilginç karakterle tanışmış olduk.

Supernatural’ın 15. ve son sezonu 20 bölümden oluşacak ve bu sonbaharda CW ekranlarında yayınlanacak. Final sezonu incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for frht45 frht45 dedi ki:

    Hayatta inanmam. Gözümle görmem lazım. :grin:

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Başladığında üniversiteye yeni girmiştim şimdi çocuk çoluğa karıştık. Vay be. Her sezonun bir anısı var.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cek yat yatili film yarismasi 2019

Çek-Yat ’19 Yatılı Kısa Film Yarışması Başlıyor

marvel avengers

Marvel Filmlerini İzleyip 1000 Dolar Kazanmak İster misiniz?