in

Marvel Filmlerini İzleyip 1000 Dolar Kazanmak İster misiniz?

Amerika’nın CableTV adlı şirketi tek seferde tüm Marvel filmlerini izleyecek olan kişiye 1000 dolar vereceğini duyuran bir ilan paylaştı!

marvel avengers
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Endgame filmi çıkana kadar uyku yok. Bunu mecaz olarak algılamış olabilirsiniz ancak gerçekten, bu yılın en çok beklenen filmi için bir kanal 20 filmi ardı ardına, uyumadan izlemeniz için size para veriyor!

Bunun nasıl bir pazarlama tekniği olduğunu bilmiyoruz ancak CableTV.com bu filmleri ardı ardına izleyip deneyiminizi sürekli olarak sosyal medyada paylaşmanız için sizlere 1000$ ödeyecek. Yanında verilecek hediyeler de cabası. İlan metni bile cezbedici görünüyor:
Iron Man’in dayanıklılığına sahip misiniz? Captain America’nın dirayetine? Ant-Man’in boş vaktine? O halde CableTV.com’un size bir görevi var: Marvel Sinematik Evreninde Avengers: Endgame’e kadar olan, daha önce yayınlanmış 20 filmi ardı ardına izleyin.

Seçilen aday 40+ saatlik süper kahraman aksiyonu için tonlarca hediye ve 1000$ nakit para alacak. Sonsuzluk Eldivenini atıyoruz, mücadeleye var mısın?
İlanın detaylarını incelediğinizde de pek bir şey istenmediğini görebilirsiniz. Büyük bir Marvel fanı olup sosyal medyaya çok hakim olmak yetiyor. Deneyiminizi sürekli olarak sosyal medyada paylaşmanız isteniyor. Yaklaşık iki gün boyunca sürecek etkinlikte uyku yok!

- Reklam -

Ancak ne yazık ki kanal etkinliğini Amerika ile kısıtlamış. Eh, eğer Amerikan vatandaşlığınız varsa acele ederek bu işe başvurabilirsiniz!

- Reklam -

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Cazip aslında ama Amerikan vatandaşı olsaydım bile uykusuzluğa katlanamazdım. :smiley:

  2. Avatar for JCDenton JCDenton dedi ki:

    Otomatik-Portakal-Wannart-1

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Para vermeseler de izlerdim :smiley:

  4. Avatar for okanakinci okanakinci dedi ki:

    Normalde Marvel filmlerini hiç sevmem ama paraya ihtiyacım olduğundan 40 saat uykusuzluğa katlanırdım.

  5. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    1000 çok az. En az 10 bin olması lazım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

supernatural ust1

Supernatural Dizisi 15. Sezonuyla Veda Ediyor

icerigin pesinde 3 fast and furious

İçeriğin Peşinde #3: Geçmişin Tozlu Raflarından Bir Film | The Fast and The Furious