Menu
in

Disney Plus Türkiye’nin Yeni Suç ve Gerilim Dizisinden İlk Kareler Paylaşıldı

Avcı kod adıyla anılan yeni Disney Plus Türkiye dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Yapımın başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor.

Avcı kod adıyla duyurulan Disney Plus Türkiye dizisi için ilk kareler görücüye çıktı. Dijital yayın devinin yeni Türk yapımı suç, gerilim ve mizah türlerini bir araya getiriyor. Yapımın başrollerini ise Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu paylaşıyor.

The Walt Disney Company çatısı altında kurulan ve bünyesinde Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi markaları da barındıran Disney Plus, geçen haziran ayında Türkiye’de de resmi olarak yayına başladı.

Platform, Türkiye yapımı ilk projesinde Engin Akyürek’in yazıp başkarakterini canlandırdığı Kaçış dizisiyle gerçekleştirdi. Kanal, Türk işi yapımlarına ara vermeden devam etmek istiyor. Şimdilik Avcı kod adıyla duyurulan dizi de platformun yeni yerli projesi olarak adından söz ettirmeye başladı.

- Reklam -

“Avcı” Kod Adı ile Duyurulan Disney Plus Türkiye Dizisi Çekimlerine Devam Ediyor

Yapımcılığını Kelebeğin Rüyası, Yol Arkadaşım ve Bana Masal Anlatma gibi filmlerin ardındaki BKM’nin yer aldığı yapımın yönetmenliği Soner Caner’e ait. Caner, Rauf, Bizi Ayıran Çizgi, Mukavemet ve Gönül ile tanınıyor.

Başrol Pınar Deniz, daha önce İnsanlar İkiye Ayrılır, Bir Deli Rüzgâr, Yargı ve Karanlık Gece yapımlarında yer almıştı. Uraz Kaygılaroğlu ise Sefirin Kızı, Aynen Aynen, Erşan Kuneri ve Aşk 101 ile adından söz ettirmişti.

Yapımda Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu ikilisine eşlik eden isimlerden bazıları şu şekilde: Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç.

Çekimleri devam eden dizi, Türkiye’nin en ünlü oyuncusunun parıltılı gündüz hayatı ve karanlık gece hayatı arasında savrulan hikâyesini konu alacak. Suç, gerilim ve mizah türlerini bir araya getiren yapım, bir seri katilin öyküsünü takip edecek.

Dizinin çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak yapımın 2022 yılı içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Disney Plus aynı zamanda Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler serisi için bir dizi hazırlıyor. Platform bununla birlikte yeni Recep İvedik filminin de haklarını satın almış durumda. Kanalın en merak edilen yapımı ise Mustafa Kemal Atatürk’e odaklanan dizi projesi.

Sizin yeni Disney Plus Türkiye dizisi için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version