in ,

Cobra Kai’nin 5. Sezonundan Yayın Tarihini de Duyuran İlk Fragman Yayınlandı

Cobra Kai 5. Sezon fragmanı yayınlandı. Karate Kid’in devamı niteliğindeki Netflix dizisinin yeni sezonunun çıkış tarihi de açıklandı.

Cobra Kai 5. sezon fragmanı ve çıkış tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Cobra Kai 5. Sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in YouTube’dan aldığı Karate Kid dizisinin beklenen sezonunun çıkış tarihi de yeni tanıtım filmi ile duyuruldu.

Cobra Kai, Karate Kid film serisini devam ettiren bir dizi olarak ilk defa Mayıs 2018’de ortaya çıktı. Film serisinin orijinal oyuncuları olan Daniel LaRusso rolüyle Ralph Macchio, Johnny Lawrence rolüyle William Zabka, John Kreese rolüyle Martin Kove, Terry Silver rolüyle Thomas Ian Griffith ve Chozen rolüyle Yuji Okumoto gibi isimleri de geri getiren dizi, aynı zamanda yeni ve genç nesle odaklanıyordu. Seride sezondan sezona eklenen ve sayıları giderek artan oyuncu kadrosu arasında Xolo Maridueña, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Jacob Bertrand ve Peyton List gibi yeni ve gelecek vadeden yıldızlar da yer alıyor. Dizinin ilk iki sezonu Youtube Red için hazırlanmış, sonrasında hakları Netflix’e geçmişti.

Dizinin yayınlanan son sezonu, Terry Silver’ın Jon Kreese’i de kandırarak Cobra Kai dojosunu ele geçirmesini konu ediniyordu. 4. sezon finali, Daniel’ın eski düşmanı ve şimdi Miyagi-Do eğitmeni Chozen’in geri dönüşünü de gösterdi. Chozen aynı zamanda Silver’ın yeni Cobra Kai’sini ele geçirmek için Daniel’ın yardımına geliyor.

- Reklam -

Sonunda heyecanla beklenen 5. sezon için ilk fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Cobra Kai 5. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

“All Valley Turnuvasının şoke edici sonuçlarının ardından Terry Silver, Cobra Kai imparatorluğunu büyütüyor ve “Acımak Yok” felsefesiyle karateyi kasabadaki tek oyun haline getirmeye çalışıyor. Kreese parmaklıklar ardındayken Johnny Lawrence verdiği zararı düzeltmek için karateyi bırakıyor ve Daniel LaRusso yardım istemek için eski bir arkadaşını aramak zorunda kalıyor. Cobra Kai 5. sezonuyla 9 Eylül’de sadece Netflix’te.”

- Reklam -

Cobra Kai 5. sezon çekimleri, 4. sezon yayınlandığında çoktan tamamlanmıştı. Haliyle Netflix de hayranları daha fazla bekletmemek adına yeni bölümleri beklenenden birkaç ay önce yayınlama kararı aldı. Dizi için yayınlanan ilk fragman ile 5. sezonun 9 Eylül 2022 tarihinde çıkacağı da belli oldu. Ayrıca Daniel, Johnny ve Chozen’in Silver’ın yeni Cobra Kai dojosunu alt etmek için neler yapacaklarına dair kısa bir giriş de fragmandaki yerini almış durumda.

Cobra Kai’nin önceki sezonlarını nasıl bulmuştunuz? 5. sezon için yayınlanan ilk fragman hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Güzel haber :v:t2: Keşke yaz ortası gelse.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hortlak Kimyası - Douglas Anthony Cooper | Haftanın Kitabı #220

Hortlak Kimyası – Douglas Anthony Cooper | Haftanın Kitabı #220

2022 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri kısa liste

2022 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’nde Kısa Liste Belli Oldu