Menu
in

“The Boys” Evreninde Geçen “Gen V” Dizisinde 2. Sezon Hazırlıkları Başladı

Gen V 2. sezon için hazırlıklar başladı. Henüz ilk sezonu yayınlanmamış olan The Boys spin-off’unun devam bölümlerinde düğmeye basıldı.

Gen V 2. sezon ile geri dönmeye çok yakın. Amazon Prime Video’nun henüz başlamamış olan The Boys spin-off dizisinde yeni bölümleri şimdiden showrunner Michele Fazekas ile anlaşmaya varıldı.

İlk olarak 2020’de duyurulan Gen V dizisi, Eric Kripke’nin Garth Ennis ve Darick Robertson tarafından yaratılan The Boys adlı çizgi roman uyarlamasında keşfedilen süper kahramanlarla dolu yozlaşmış dünyasını daha da genişletmeye hizmet edecek. Bir grup genç yetişkin süperi takip edecek olan yapım, Vought International tarafından kurulan Godolkin Üniversitesi Suçla Mücadele Okulu’nda yürütülen Açlık Oyunları benzeri bir dizi mücadeleyi içerecek.

Dizinin ilk sezon çekimleri geçen yılın eylül ayında resmi olarak tamamlanmış ve ilk görseller paylaşılmıştı. Ardından ilk fragman da geçen aralık ayının başlarında yayınlandı. Ancak Amazon Prime Video, hayranların akış platformları aracılığıyla yeni spin-off’u ne zaman izlemeye başlayacaklarını henüz açıklamadı.

- Reklam -

Tüm bunlara rağmen ortaya çıkan yeni bilgiler, Amazon’un yeni yan diziden memnun olduğunu ve şimdiden potansiyel bir Gen V 2. sezon onayına sıcak baktığını gösteriyor. Deadline’ın haberine göre, yayıncı şu anda yeni bir sezonda çalışmaların başlamasına izin vermek için yazarlarla görüşme halinde. Haberde ayrıca ilk sezonun ortak dizi sorumlusu Tara Butters’ın kişisel nedenlerle ayrılacağını ve 2. sezonun tamamen uzun süredir senaristlik yaptığı ortağı Michele Fazekas tarafından yönetileceğini gösteriyor.

Gen V 2. Sezon Öncesi Hayranlar İlk Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağını Merak Ediyor

Sıra dışı komedi sahneleri ve şiddet tasvirleriyle geniş çapta övülen The Boys, Amazon’un Prime Video platformu için en başarılı yapımlarından bir haline geldi. Kripke ve ekibi şu anda 4. sezonun çekim sürecindeyken, orijinal dizi birbirini izleyen her sezonda kendini aşma becerisini tutarlı bir şekilde kanıtladı. Seyirciler tam da dizinin sınırlarını daha fazla zorlayamayacağına inandıklarında, gösteri bir şekilde daha da şok edici noktaya gelmeyi başardı. Haliyle Gen V’nin aynı dünyada geçen yepyeni karakterleriyle tanışmak isteyen pek çok hayran, spin-off’un aynı başarıyı gösterip göstermeyeceğini merak ediyor.

Bu yıl içerisinde yayınlanması beklenen Gen V 1. sezon için henüz kesin bir yayın başlangıç tarihi bulunmuyor.

Gen V dizisinden beklentileriniz neler? Sizce orijinal dizi kadar ilgi çekici bir yapım olmayı başarabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version