Menu
in ,

Love, Death & Robots 2. Sezon Netflix Kütüphanesindeki Yerini Aldı

Love, Death & Robots 2. Sezon Netflix platformunda yayına girdi. Tim Miller imzalı bilimkurgu dizisi izleyicileri bekliyor.

Netflix animasyon arşivinin en ses getiren yapımlarından birisi olan Love, Death & Robots 2. sezon bölümleri yayına girdi. Tim Miller’ın yaratıcılığını üstlendiği serinin yapımcıları arasında David Fincher da bulunuyor.

Love, Death & Robots 2. sezon 14 Mayıs 2021 itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Dizinin 8 bölümden oluşan yeni sezonu izleyicilerin beğenisine sunuldu. Popüler animasyon dizisinin önceki sezonu toplamda 18 bölüm içeriyordu. Daha kısa bir sezona rağmen dizi, tıpkı önceki bölümlerde olduğu gibi popüler bilimkurgu yazarlarının imzasını taşımayı sürdürüyor.

Birbirinden bağımsız bilimkurgu öykülerini bir araya getiren antolojide, uyarlamaların altında J.G Ballard, Harlan Ellison ve John Scalzi gibi türün önemli yazarlarının imzası bulunuyor.

- Reklam -

Love, Death & Robots 2. Sezon Uzun Bir Aradan Sonra Netflix Ekranlarında

İlk sezonu Mart 2019’da yayınlanan ve kısa bilimkurgu öykülerini animasyon formatında işleyen dizi; bilimkurgu, korku ve siberpnuk gibi türleri bünyesinde başarıyla buluşturması ile övgü toplamıştı. İzlenme oranları ile de yapımcılarını tatmin eden seri 2. sezon onayını geciktirmeden aldı. Ancak Koronavirüs pandemisi birçok film ve dizide olduğu gibi Love, Death & Robots için de sürecin gecikmesine neden oldu. Yaklaşık 2 yıllık bir aranın ardından ise bugün yeni bölümler izleyicilerin karşısına çıkmış oldu.

2. sezon seslendirme kadrosunda Michael B. Jordan, Sami Amber, Miguel Amorim, Anthony Mark Barrow, Michelle C. Bonilla ve James Preston Rogers gibi isimler karşımıza çıkacak sanatçılar arasında yer alıyor.

2. sezonun ilkine göre daha kısa olmasının bir diğer sebebi ise halihazırda bağımsız hikâyelerin işlendiği yapımda, 3. sezon için de gerekli materyali saklı tutmak gösteriliyor. Netflix, 3. sezon için iki yıl gibi uzun bir süre beklemeye hiç de niyetli değil. 3. cilt için hazırlıklar çoktan başladı ve bu bölümler muhtemelen 2022 yılının ilk çeyreğinde izleyicinin karşısına çıkacak.

2. sezon bölüm listesi ise sırasıyla şu şekilde: Pop Squad, Life Hutch, Ice, The Tall Grass, Automated Customer Service, All Through the House, The Drowned Giant ve Snow in the Desert.

Love, Death & Robots 2. Sezon Fragmanı | İZLE

Diziden yayınlanan son fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeni sezon hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version