in ,

Narcos: Mexico 3. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman – Final Zamanı

Narcos: Mexico 3. Sezon çıkış tarihi, kısa tanıtım fragmanı eşliğinde duyuruldu. Netflix’in suç dizisi yeni bölümleri ile finale hazırlanıyor.

Narcos: Mexico 3. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Narcos: Mexico 3. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Yapımdan yayınlanan kısa tanıtım fragmanı ile Netflix dizisi final yapmak için geri sayıma geçti.

Kolombiyalı uyuşturucu lideri Pablo Escobar’ın hikâyesi ile 2015’te başlayan Narcos macerası, toplamda 30 bölüm süren 3 sezonun ardından sona ermişti. Ardından Netflix bir spin-off için kolları sıvadı. Narcos: Mexico da öncülü gibi 3 sezonluk bir takvimle karşımıza çıkıyor. Meksika’daki kartellerin öyküsünü işleyen yapım bu sonbahar ekranlara veda edecek.

Narcos: Mexico 3. sezon 1990’lı yılların uyuşturucu dünyasına bir bakış atmamızı sağlıyor. Uyuşturucu ticaretinin küresel hâle gelmesiyle gelişen Meksika kartelleri için daha fazla para, daha fazla tehlike anlamına geliyor. 3. sezon tanıtımında yeni nesil kartel krallarının neden olduğu topyekün bir savaşa dair ipuçları yer alıyor.

- Reklam -

Narcos: Mexico 3. Sezon Çıkış Tarihi ve Kısa Fragman | İZLE

YouTube video

Dizinin 3. sezonunda Walt Breslin rolünde Scoot McNairy, El Chapo rolünde Alejandro Edda ve Amado Carrillo Fuentes rolünde José María Yazpik’i izlemeye devam edeceğiz. Bad Bunny olarak da bilinen genç tetikçi rolünde ise Antonio Martínez Ocasio yer alacak. Bu isimlere ek olarak Wagner Moura, ana dizideki rolünü yeniden canlandırarak Pablo Escobar olarak yapıma konuk olacak. Moura aynı zamanda 3. sezonda bazı bölümlerin yönetmen koltuğunda da oturuyor.

Yaratıcı koltuğunda orijinal seride olduğu gibi Carlo Bernard, Chris Brancato ve Doug Miro’nun oturduğu yapımın final sezonu 5 Kasım 2021 tarihinde yayınlanacak. Dizinin final sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak. Yapımdan uzun fragmanın ise önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

narcos mexico 3 sezon netflix

- Reklam -

Bununla birlikte şu an için yeni bir yan dizi ya da devam projesi duyurulmamış durumda. Görünüşe göre Netflix, Meksika kartellerine veda etmeye hazırlanıyor.

Narcos’un 2019 yılında Kuju tarafından PS4, Xbox One, Switch ve PC platformları için video oyuna uyarlandığını da hatırlatalım.

Siz Narcos: Mexico 3. Sezon için ne düşünüyorsunuz? Yeni bölümlerden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşarak sohbete dahil olabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Anı Hırsızları - Darren Simpson

Anı Hırsızları: Çöpçüler’in Yazarı Darren Simpson’dan Yeni Bir Macera

The Penguin Dizisi The Batman Colin Farrell

The Penguin Dizisi Geliyor: Colin Farrell’lı Yeni Batman Yapımı Yolda