in

Netflix’in The OA Dizisinde Sürpriz İptal Kararı

Netflix’in bilimkurgu dizisi The OA, 2 sezonun ardından iptal edildi. Hayranlar yapımın devam etmesi için kampanya başlattı.

The OA
- Reklam -
- Reklam -

Amerikan yapımı bilimkurgu dizisi The OA için üzücü haber geldi. Brit Marling ve Zal Batmanglij tarafından yaratılan ve 2016 yılından beri şimdiye dek 2 sezonunu izleme fırsatı bulduğumuz yapımın 3. sezonu gelmeyecek.

Dizinin 2. sezonu uzun bir aradan sonra geçtiğimiz mart ayı Netflix ekranlarına gelmiş ve o zamandan beri de sonrasına dair bir haber paylaşılmamıştı. Sonunda bu belirsizlik bozuldu. Kanal 2 sezonun ardından diziyi iptal etti.

Dizinin yaratıcılarından Marling kararı Twitter adresi üzerinden duyurdu:

- Reklam -

- Reklam -

Kadrosunda Jason Isaacs, Emory Cohen, Patrick Gibson, Phyllis Smith, Brendan Meyer, Ian Alexander, Brandon Perea ve Sharon van Etten gibi isimlerin bulunduğu yapımın iptal kararı pek de beklenen bir durum değildi.

Dizinin yapımcılığını True DetectiveThe Knick gibi dizilerden de hatırladığımız Anonymous Content üstleniyordu.

The OA hayranları dizinin başka bir platformda yeniden hayat bulması için Twitter’da #SaveTheOA etiketi altında buluşuyor.

The OA Netflix ic

The OA Dizisinin Konusu

Prairie Johnson, bundan 7 sene önce gizemli bir şekilde ortadan kaybolan genç bir kadındır. 7 yıllık yokluğuna yüksek bir köprüden atlayarak nokta koyan karakterimiz, şans eseri kurtulur ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınır. Burada yıllardır görmediği ebeveynleriyle tekrar buluşan Prairiede akıl almaz değişiklikler vardır. Kaybolmadan önce kör olan kızımız, mucizevi bir şekilde görebilmekte ve isminin OA olduğunu söylemektedir. Ayrıca karakterimizin sırtında ilginç yara izleri de mevcuttur. Şu an için Prairiein gayet gizemli görünen hikayesi, acaba arka planında neleri barındırmaktadır? (Sinefil.com)
Siz bu iptal kararını bekliyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşabilirsiniz!
Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kaanaskin93 kaanaskin93 dedi ki:

    Netflix artan antipatiklik ve kalitesizlikle çöküşünü hazırlamaya devam ededursun, ben aboneliğimi iptale gidiyorum.

  2. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    İkinci sezon ilk sezonun tekrarı olduğu için sevmemiştim. Bu yüzden de devamı çıksaydı da izlemeyecektim ama iptal edilmesi yine de kötü bir haber.

  3. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Beğendiğim bir diziydi. Reyting hedefleri tutmamıştır ki iptal etmişler. Yine de bu haber üzdü, iyi yerde bitmişti 2.sezon.

  4. Avatar for wifhty_zet wifhty_zet dedi ki:

    Tonla çöp dizi varken bunu buruşturup atmak ?

  5. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    3 sene de bir yeni sezon ektikleri için muhtemelen izleyici sayısında düşüş oldu. Çok sinirliyim.:rage:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çizgi Roman Savunma Mekanizmaları

Çizgi Roman Dünyasında Savunma Mekanizmaları

Arrowverse Batman

Arrowverse Dizi Evreninde Batman Rolü İçin Sürpriz İsim