in

Netflix Türkiye’nin Beren Saat’li Yeni Fantastik Dizisi Göbeklitepe’de Geçecek!

“Hakan: Muhafız”ın ardından Netflix Türkiye yeni yerli projesini duyurdu. Beren Saat’in de kadrosunda bulunduğu yapım Göbeklitepe’yi konu alacak.

gobeklitepe
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, ilk Türk yapımı fantastik dizisini duyurduğunda hepimiz heyecanlanmış, aynı zamanda bizi ne kadar tatmin edeceği konusunda da endişelenmiştik. Geçenlerde Netflix tarafından paylaşılan izlenme oranları listesinde Hakan: Muhafız’ın dünya çapında 10 milyon izleyiciye ulaştığını görmüştük.

Beren Saat’in Netflix’in yeni Türk dizisinde oynayacağının duyurulmasının ardından, dizinin konusu hakkında bir açıklama geldi. İkinci fantastik kurgulu dizimizde, Beren Saat’i dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’de göreceğiz! Üstelik dizi, Hakan: Muhafız’ın yapımını da üstlenen O3 Medya tarafından yapılacak. Senaryonunsa Aşk Tesadüfü Sever filminden tanıdığımız Nuran Evren Şit’in kaleminden çıkacağı söyleniyor.

Tarihin sıfır noktası olarak adlandırılan ve Şanlıurfa’nın Örencik Köyü civarında bulunan Göbeklitepe’nin yeni dizi için harika bir çıkış noktası olduğu kesin. 2019’un Göbeklitepe Yılı ilan edilmesiyle birlikte, Netflix’in bu hamlesinin bölgeyi ziyaret edecek turist sayısına da etki edeceğini düşünebiliriz.

- Reklam -

beren saat

- Reklam -

Beren Saat’i en son, İntikam ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizilerinde son derece kararlı ve güçlü rollerde görmüştük. Sizce yeni dizisinde de son iki rolüne benzer bir karakterle mi karşımıza çıkacak? Peki ya Göbeklitepe, sonunda bu topraklardan tarihi/fantastik bir hikâye izleyecek olmamız hakkında ne düşünüyorsunuz?

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Göbeklitepe tarihi ve dini bir tapınak. Herhalde kutsal, şeytan öğelerinin yer aldığı bir dizi olacak. Zaten Beren Saat kesin izletir ama kültürel hayatımız için kesinlikle yeni bir renk katacaktır.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Umarım kurguda ve oyunculukta güzel iş çıkarırlar, saçma bir şey olmaz ^^’

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Lütfen bilim kurgu çekmeyin, Hakan: Muhafız’ı daha hazmedemedim. Hele o yumruk sahnesi hala gözlerimin önünde…:frowning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

punisher 2 sezon

Punisher – Sezon 2: Öfke ve İntikam Sarmalı

buzlar arasinda bir kis ust

Jules Verne’in “Buzlar Arasında Bir Kış” Romanı Yeniden Bizlerle