Menu
in

True Detective’in Yaratıcısı Amazon için Western Dizisi Hazırlayacak

True Detective yaratıcısı Nic Pizzolatto, Amazon’un Prime Video servisi için western dram türünde bir dizi hazırlayacak.

True Detective yaratıcısı Nic Pizzolatto, western türünde bir dram dizisi hazırlamak üzere Amazon ile anlaştı.

Kısa bir süre önce ilk sinema filmi Easy’s Waltz ile izleyicilerin karşısına çıkacağı duyurulan Nic Pizzolatto, bu süreçte boş durmuyor ve yeni anlaşamalar ile yoluna hızla devam ediyor. 2014 ve 2019 yılları arasında yayınlanan 3 sezonluk True Detective ile Emmy dahil olmak üzere birçok ödül kazanmış isim, The Killing, The Guilty ve The Magnificent Seven gibi yapımlarda da senaryoyu yazan isimler arasında yer alıyordu. Kendisi şimdi de bir western dram dizisi hazırlığında.

Variety’nin haberine göre henüz isimsiz olan dizi, geçmişinden gelen bir tehditle yüzleşmek zorunda olan eski bir haydut etrafında dönüyor. Yani kendisi ve ailesini kurmak için çok çalıştığı hayatlarını korumak için. Macera ve romantizmin karışımı olarak anlatılan bu dizide, bu eski suçlu olmaya çalıştığı kahraman haline gelmek zorunda kalacak.

- Reklam -

Amazon’un söz konusu projeyi Paramount Network’ün oldukça popüler hâle gelen ve spin-off’lar da çıkaran Yellowstone dizisi yüzünden istediği söyleniyor. Ancak stüdyo ile iletişime geçen kaynaklar, Amazon’un bu konuda yorum yapmayı reddettiğini belirtiyor.

True Detective Yaratıcısı Nic Pizzolatto, İsimsiz Western Dizisinin Baş Sorumlusu Olacak

Nic Pizzolatto, yapımcı kimliğiyle de bilinen Nick Pepper ile yeni maceranın senaryosunu yazıyor. Pepper ise Mark Johnson (Breaking Bad, Better Call Saul) ile birlikte aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstleniyor. Johnson, AMC’nin halihazırda ikinci sezon onaylarını alan Interview With the Vampire ve Mayfair Witches’ı içeren Anne Rice Vampire evreninin yaratıcı denetimine sahip olduğu için talep gören bir isim.

Pizzolatto her ne kadar yeni dizi projesi için kolları sıvamış olsa da, gelmesi beklenen True Detective’in Night Countr başlıklı 4. sezonu için hâlen baş yapımcı koltuğunda oturmaya da devam ediyor.

Nic Pizzolatto’nun Amazon ile anlaşmış olması ve yeni dizinin konusu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version