in

Patton Oswalt, The Boys’un Kadrosuna Katıldı

The Boys’un başındaki isim olan Eric Kripke, komedyen ve seslendirmen kimliğiyle tanınan Patton Oswalt’ın dizinin 2. sezonunda yer alacağını duyurdu.

Patton Oswalt The Boys
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime platformunun süper kahraman temasına farklı bir bakış açısı getiren dizisi The Boys’un yeni sezon çalışmaları hızla devam ediyor. Özellikle ilk sezonuyla oldukça büyük bir beğeni toplayan ve hatta Netflix’in The Umbrella Academy’sini geride bırakan yapımın yeni sezonu heyecanla bekleniyor.

Dışarıda gördüğümüz ve kurtarıcı olarak tanımladığımız süper kahramanların aslında nasıl göründüklerini ele alan ve çizgi romandan uyarlanan The Boys’un ikinci sezonuna yeni isimler gelmeye devam ediyor. Daha çok komedyen ve seslendirme sanatçısı kimliğiyle ön plana çıkan oyuncu Patton Oswalt da diziye katıldı. Oswalt’ın diziye katıldığı bilgisini Eric Kripke Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

The Seven’a Yeni Ekip Üyeleri Katılıyor

Amazon Prime Video US isimli Twitter hesabında da Patton Oswalt’ın kadroya dahil oluşu esprili bir dille yapıldı. Kanal hesabı, Oswalt’ın da artık taytlı süper kahraman dizisinde yer aldığını duyurdu. Oyuncunun şu an hangi rolle dizide yer alacağına dair bir bilgi henüz paylaşılmadı.

- Reklam -

Birkaç gün önce de ikinci sezonun çekimlerinden bazı set fotoğrafları sızdırıldı. Fotoğraflar yayınlandıktan birkaç saat sonra telif hakları sebebiyle silinse de Soldier Boy adlı kahraman için bir heykel dikildiği göze çarpıyordu. Heykelde yer alan özgürlüğümüz için savaşıyor yazısı özellikle hayranların dikkatinden kaçmadı.

- Reklam -

Ayrıca yine set fotoğraflarında Homelander ve yanında duran başka bir süper kahraman daha vardı. Heybetli ve siyah pelerinle kaplı bu kadın süper kahramanın kim olduğu henüz belli değil. Fakat gelen görüntüler, The Seven’ın tanınan yüzlerinden Queen Maeve’ın artık ekipte olmayacağıyla ilgili söylentilere yol açtı.

Amazon Prime platformunda yayınlanacak The Boys’un 2. sezonu için yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

elton john

Elton John, Aslan Kral’ın Müziklerini Eleştirdi

nasa bitki ay mars

NASA, Ay Toprağında Dokuz Mahsul Yetiştirdi