Menu
in

Stranger Things 4. Sezon Yayın Tarihi Hakkında Yeni Güncelleme: Beklemeye Devam

Stranger Things 4. Sezon yayın tarihi hakkında kısa bir video yayınlandı. Netflix’in sevilen fantastik draması için biraz daha beklememiz gerekecek.

Stranger Things 4. Sezon yayın tarihi hakkında yeni bir kısa video paylaşıldı. Bununla birlikte yeni bölümlerin net yayın gününü öğrenememiş olsak da, beklentilerimizi neye göre ayarlayabileceğimiz ortaya çıktı. 2021 yılı Tuhaf Şeyler olmadan geçen bir başka sene olacak.

2016 yılında yayına başlayan ve Netflix’in adını geniş kitlelere duyurma konusunda en çok iş yapan orijinal yapımlardan olan Stranger Things, son sezonunu 2019 yılında yayınlamıştı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle zorluklarla geçen 4. sezon prodüksiyon takvimi, görünüşe göre ciddi ölçüde zarar görmüş. Yeni bölümler için en iyi ihtimalle 2020 sonbaharı ya da yıl sonu düşünülürken Netflix planlarının biraz daha farklı olduğunu bizlere gösterdi.

Duffer Kardeşler tarafından hazırlanan, ilk sezonu 2016 yılında yayınlanan ve Netflix’te kısa sürede büyük bir popülerliğe kavuşan Stranger Things için şimdiye dek toplamda 3 sezon yayınlandı. Biraz düzensiz bir yayın programına sahip olan dizinin ikinci sezonu, 2017 yılında yayınlandı. Yani ilk sezonu ile arasında yaklaşık bir yıllık bir boşluk vardı. Ancak 3. sezon ise, 2019’da, yani bir önceki sezondan iki yıl sonra geldi. Şimdi ise, beklenen 4. sezon tam 4 yıllık aranın ardından hayranlarla buluşacak.

- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon Yayın Tarihi Duyurusu | İZLE

https://twitter.com/Stranger_Things/status/1423629950972829698

Pek tabii bu geniş aralık, yayıncı şirketin de isteyeceği türden bir şey değil. Ancak ne yazık ki devam eden Covid-19 salgını nedeniyle yapım için planlanan çekimler ve prodüksiyon aşaması gecikti. Normalde, 4. sezon onayı 2019 yılında verilmişti ve planlar düzgün şekilde ilerleseydi 2020’nin başında çekimler tamamlanacaktı.

Şubat 2020’de yayınlanan ilk kısa fragmandan bu yana, Netflix dizinin hayranları için küçük parçalar halinde bilgiler sunmaya devam etti. 2022 yılında geleceği açıklanan yeni duyuru videosunda da yine az da olsa bazı yeni görüntüler yer alıyor.

Diziyle ilgili son gelişme geçen haziran ayında Netflix’in Geeked Week etkinlikleri kapsamında geldi. Duffer Kardeşler, 4. sezon için çekimlerin hâlen devam ettiğini ve yeni oyuncu takviyelerinin yapıldığını duyurdular. Hayranlar şu an için diziye ait ilk uzun fragmanı heyecanla bekliyorlar.

Stranger Things’i biraz daha bekleyecek olmamız konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Tor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version