in

Stranger Things 4. Sezon Onayını Aldı

Netflix’in fantastik yapımlarından Stranger Things merakla beklenen 4. sezon onayını gerilim dolu bir video ile duyurdu. Hawkins artık çok uzakta…

Stranger Things
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in en popüler yapımlarından birisi olan Stranger Things dizisi, uzun süren sessizliğini bozdu. Dizinin 3. sezonu Temmuz 2019’da yayınlanmış, ucu açık finaliyle de akıllara yeni sezonun ne zaman geleceği sorusunu getirmişti.

Ancak o vakitten beri yapımcılar, yönetmenler ve oyunculardan serinin devamına dair işaretler alıp dursak da; Netflix’ten resmi bir onay alma şansımız bir türlü olmamıştı. Sonunda kanal da bu belirsizliğe noktayı koydu ve dizinin 4. sezonunun resmen yolda olduğunu duyurdu.

Stranger Things dizisinin Twitter üzerinden yapılan paylaşımla duyurulan sezon onayında, bilindik logoyu, bilindik müzik eşliğinde açılırken görüyoruz. Fakat bu defa aşina olmadığımız bir şeyler var.

- Reklam -

Stranger Things, Hawkins’in Dışına Açılıyor

Artık Hawkins’te olmadığımızı bizlere söyleyen video ise bombayı patlatıyor. 3. sezon finali itibarıyla olaylar yavaş yavaş Hawkins’in dışına taşıyor gibiydi. Görünen o ki bu durum oldukça ciddi ve kahramanlarımız yeni sezonda dünyaya açılıyor. (Belki de Rusya’ya, ne dersiniz?)

Nostalji ve fantazyayı bir araya getiren dizi, geçen sezonda heyecanı iyice tırmandırmış ve hayranlarını Soğuk Savaş’ın tereddütlü yıllarına götürmeyi başarmıştı. Şimdiyse yeni yerler ve karakterler görme zamanı.

Matt Duffer ve Ross Duffer tarafından yaratılan dizinin 4. sezonuna dair elimizde henüz başka bir veri yok. Sezon onayı geldiğine göre artık rahat rahat çıkış tarihini beklemeye koyulabiliriz.

- Reklam -

Doğrusu, kimsenin iptal beklemediği bir yapım olsa da sessizliğin bu kadar uzaması tatları bir miktar kaçırıyordu. İzleyicilerin bu kararı nasıl bulacağı da merak konusu.

Stranger Things 4. sezon yayın tarihi ise henüz duyurulmuş değil. Ancak dizinin en erken 2020 yılının sonbaharında karşımıza çıkması bekleniyor.

YouTube video


* Terminator: Dark Fate’e Retro Fragman Geldi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kayıp Cennet

Milton’ın Kayıp Cenneti’nde Gizli Bir Akrostiş Bulundu

Primal

Nicolas Cage’li Primal Fragmanı Yayınlandı