in

Stranger Things 4. Sezon Oyuncu Kadrosu Dikkat Çekici Takviyeler Yaptı

Stranger Things 4. sezon oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. Dizinin yapımcıları Duffer Kardeşler, setten yeni bilgiler paylaştılar.

Stranger Things 4. Sezon Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. sezon oyuncu kadrosu dikkat çekici isimleri ağırlayacak. Dizinin yaratıcı isimleri olan Matt ve Ross Duffer kardeşler, uzun zamandır beklenen yeni sezonla ilgili setten paylaşımda bulundular.

Netflix’in 80’li yıllarda geçen ve Hawkins kasabasında yaşanan fantastik olayları konu edinen dizisi Stranger Things, çıktığı günden bu yana büyük bir popülerlik kazandı. Dizinin genç kahramanları 3. sezonda Upside Down’ın kasabalarını ele geçirmesini bir kez daha başarıyla engellediler. Ne yazık ki, Jim Hopper maceranın finalinde can verdiği için zafer pek de tatlı değildi. Ancak karakterin ölümünün gerçek olmadığı, yayınlanan kısa fragman ile ortaya çıktı. O zamandan beri Hopper’ın şu anda bir Rus hapishanesinde tutulduğu için tamamen iyi olmasa da hayatta olduğu biliniyor.

Dizinin 3. sezonu, Temmuz 2019’da yayınlanmış ve o gün için Netflix’te izlenme rekorları kırmıştı. Genel olarak beğenilen 3. sezon sonrası hayranlar merakla 4. sezonu beklemeye başladılar. Aslında ilk plan dizinin 2021’in başlarında geri dönmesiydi. Ancak dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi ne yazık ki Stranger Things’in de planlarını etkiledi. Çekimleri hâlen devam eden dizinin ne zaman çıkacağı hâlâ belli olmasa da, genç yıldızlardan Finn Wolfhard 2022’ye kalmadan yapımın yeni sezonunun geleceğini söyledi. Bu da 2021 sonlarına doğru 4. sezonu izleyebileceğimiz anlamına geliyor.

- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon, Anne with an E Yıldızını Kadrosuna Dahil Etti

Geçen kasım ayında, dizinin oyuncu kadrosuna 8 yeni isim katıldığı haberi paylaşılmıştı. Ancak şimdi, Netflix’in Geeked Week etkinlikleri kapsamında yeni oyuncuların da dahil olduğu bilgisi geldi. Duffer kardeşler yayınladıkları bir videoda hayranlara hitap etti. İkili, Stranger Things setindeki bir bölümün çekimlerinin devam ettiğini belirterek gecikme için hayranlardan özür diledi. Ayrıca videonun sonlarına doğru Vicki adlı öğrenciyi canlandıracak Anne with an E yıldızı Amybeth McNulty’yi de tanıttılar.

https://twitter.com/NetflixGeeked/status/1402664928465485829

Daha sonrasında Stranger Things’in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımlarla birlikte geri kalan üç oyuncu da açıklandı. Kin, Black Lightning gibi yapımlardan tanınan Myles Truitt öğrenci basketbol yıldızı Patrick’i oynuyor. Watchmen ve The Conjuring 3’den tanınan Regina Ting Chen, rehberlik danışmanı Bayan Kelly’yi ve The Village ile The Binge’den tanınan Grace Van Dien ise baş amigo kız Chrissy olarak kadroya katılıyor.

- Reklam -

Yeni sezon için elimizdeki bilgiler kısıtlı olsa da, oyuncu kadrosuna ve David Harbour’un sözlerine bakarak oldukça sağlam bir maceranın hayranları beklediğini söyleyebiliriz.

Peki ya sizler Stranger Things 4. sezonun nasıl ilerleyeceğini düşünüyorsunuz? Yeni sezona dair yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Çekirdek kadro çok büyüdüğü için kadro değiştirecekler ve diziyi paralel evren mevzusuna getirecekler, konu tümden kopmasın diye bizimkiler arada bir bunları öteki taraftan arayıp bilgi verecekler gibi bir his var içimde. Haydi hayırlısı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hasan ali toptaş yky iddia

“Hasan Ali Toptaş YKY’de” İddiaları Yayınevi Tarafından Yalanlandı

cengiz aytmatov bütün eserleri ketebe

Cengiz Aytmatov Bütün Eserleri ile Ketebe Yayınları’nda: Dev Külliyat Türkçede İlk Defa Tamamlanıyor