Menu
in

The Mandalorian 3. Sezon Çalışmaları Başladı

The Mandalorian 3. sezon hazırlıkları başladı. Disney+ dizisinde henüz 2. sezon yayınlanmadan 3 için kollar sıvandı.

The Mandalorian 3. sezon hazırlıkları başladı. Dizinin ikinci sezonu şu an için hayranlara uzak bir tarih gibi gözükebilir. Ancak belli ki Disney’in durmaya niyeti yok.

Variety’nin yakın kaynaklardan öğrendiği bilgiye göre dizinin yaratıcı ismi Jon Favreau, bir süredir 3. sezon senaryosunu yazmakla uğraşıyor. Ayrıca Lucasfilm’in başkan yardımcısı ve yönetici kreatif direktörü Doug Chiang’ın da son birkaç haftadır üçüncü sezonla ilgili konsept tasarımlar oluşturmakla meşgul olduğu ortaya çıktı.

Siteye konuşan ve kaynaklardan bir tanesi konuyla ilgili şunları söyledi:
“Prodüksiyona yeni başladık ve 3. sezonda The Mandaloiaran için başka maceralar arıyoruz.”

- Reklam -

Farklı bir kaynaktan alınan bilgiye göre de üretim ve tasarım departmanının 20 Nisan’da 3. sezon için çalışmalara başladığı bildirildi. Prodüksiyonun neden bu kadar erken başladığı sorusuna da yapacakları büyük bir açılış için böyle uzun bir teslim tarihine gereksinim olduğu söylendi.

3. Sezon için çalışmaların başladığı haberi ikinci sezon çekimlerinin bitiminden bir buçuk ay kadar sonra gelmiş oldu. Dizinin 2. sezonu birçok sinema ve dizi yapımına göre daha şanslıydı. Mart başında 2. sezon çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte dünyanın birçok yerinde devam eden farklı yapım setleri Koronavirüs pandemisi sebebiyle durduruldu.

The Mandalorian 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

İzleyicilerin hatırlayacağı üzere ilk sezon, Mando ve Baby Yoda’nın yolculuğa başlamasıyla sonra ermişti. Bununla birlikte sezon sonunda ölümden kurtulduğunu gördüğümüz Moff Gideon’u darksaber ile görmüştük. Karakteri canlandıran Giancarlo Esposito da geçtiğimiz haftalarda ikinci sezonda çok iyi aksiyon sahnelerinin ve hatta ışın kılıcı dövüşlerinin bizleri beklediğini söylemişti.

Ayrıca ikinci sezonla ilgili olarak bir diğer güzel haber Rosario Dawson’un Ahsoka Tano rolüyle diziye katılacak olması. Anakin Skywalker’ın padawanı olarak bilinen karakter şimdiye kadar sadece Star Wars: The Clone Wars ve Rebels gibi animasyon dizilerinde yer alıyordu. The Mandalorian ile birlikte karakteri ilk defa canlı bir oyuncuyla izleyeceğiz.

The Mandalorian’ın 2. sezonu herhangi bir ertelenme yaşanmazsa önümüzdeki Ekim ayında Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Dizinin ikinci sezonuyla ilgili sizlerin ne gibi teorileri var? Ve daha şimdiden The Mandalorian 3. sezon çalışmalarının başlamış olmasını nasıl karşıladınız? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

* Star Wars: The Clone Wars Finali The Mandalorian ile Bağlanabilir

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version