in

The Mandalorian 2. Sezon Işın Kılıcı Savaşı İçerecek

The Mandalorian 2. sezonu epik bir ışın kılıcı savaşı sunacak. Moff Gideon’ı canlandıran Giancarlo Esposito yeni sezonda aksiyon dolu sahnelerin olacağını söyledi.

The Mandalorian 2. Sezon Giancarlo Esposito
- Reklam -
- Reklam -

Vancouver şehrinde düzenlenen FAN EXPO etkinliğinde The Mandalorian ekibinden tanıdık bir isim vardı. Dizide Moff Gideon karakterini canlandıran yıldız oyunculardan Giancarlo Esposito, 2. sezon için bazı heyecan verici açıklamalarda bulundu. Başarılı aktör, dizinin ikinci sezonunda “epik bir ışın kılıcı deneyiminin” yer alacağını açıkladı.

Esposito’nun canlandırdığı Moff Gideon karakteri, ilk olarak birinci sezonun “The Reckoning” adlı 7. bölümünde gözüktü. Kendisi Mando Din Djarin’in elinde bulunan çocuğu (ki biz kendisini Bebek Yoda olarak tanıyoruz) almak için bir orduyla gelmişti. Gideon, imparatorluğun Mandalore halkına karşı ana saldırısını temsil eden “tasfiye” etkinliğine başkanlık eden yıkılmış Galaktik İmparatorluğun bir kalıntısı olarak biliniyor. İlk sezon finali olan “Redemption” adlı bölümün sonunda da Gideon’un Star Wars evreninde güçlü ve ikonik bir silah olan Darksaber’a sahip olduğu ortaya çıkmıştı.

the mandolorian moff gideon

- Reklam -

Darksaber, Mandalore halkı üzerinde otorite sembolü olarak kullanılan ve Star Wars: The Clone Wars (Klon Savaşları) ile Star Wars: Rebels (Asiler) yapımlarında gözüken siyah ışınlı bir ışın kılıcıdır. Star Wars: The Clone Wars’da Darksaber, “Death Watch” olarak bilinen Mandalore özgürlük savaşçıları örgütünün lideri Pre Viszla’ya aitti. Işın kılıcını son olarak da Star Wars Rebels’ta Sabine, Bo-Katan’a teslim etmişti. Ancak nasıl oldu da kılıç Gideon’un eline geçti henüz bilinmiyor. Dizinin yeni sezonunda bu sorunun cevap bulması bekleniyor.

Başarılı aktör Esposito, FAN EXPO’da yaptığı açıklamada, yaklaşmakta olan ışın kılıcı düellousundan ve dizinin ilk sezonundaki tek ışın kılıcını kullanmanın nasıl bir şey olduğundan bahsetti.

The Mandalorian 2. Sezon Bebek Yoda ve Gideon Karakterlerini Bir Araya Getirecek

“Biraz kargaşa içinde ve biraz da bir başkasıyla mücadele ediyorum. Bunu gördüğünüzde keyif alacağınızı umuyorum. Büyük, önemli ve destansı bir ışın kılıcı aksiyonu için şimdiden hazır olmanızı öneririm ve ilk sezonda o ışın kılıcıyla onurlandırılabilen tek karakter olduğumu belirtmeliyim. Bu harika hissettiriyor.

the mandalorian efekt

Işın kılıcı savaşının Pedro Pascal’ın canlandırdığı Mandolarian karakterine veya güce sahip olan Bebek Yoda karakterine karşı olup olmadığı sorulduğunda ise oyuncu ser verip sır vermiyor.

“Pekala, bunu söylememin imkanı yok. [Gülüyor]. Her şey mümkün. Sadece izlemeye devam edin. Çünkü bebeğin inanılmaz bir gücü olmasına rağmen, Darksaber’ı kullanmak zorunda kalmadan önce bence asıl soru bu bebeğin kim olduğu. Bu yüzden, Ekim ayında gelecek olan 2. sezonda bahsettiğim sahneyi gördüğünüzde heyecanlanacak ve coşacaksınız. Takibe devam edin. “
moff gideon baby yoda the mandalorian

Aynı zamanda Esposito, oynadığı karakter Moff Gideon’un Bebek Yoda ile sahneleri olacağını da belirtti.

- Reklam -

The Mandalorian 2. sezonu Ekim 2020 tarihinde Disney+ ekranlarında yayınlanacak.

Peki gelen bu açıklamalardan sonra 2. sezon için sizlerin ne gibi teorileri var? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’ üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Mandalorian 1. Sezon İnceleme

Kaynak: comicbook

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ben Affleck - The Batman

Ben Affleck: Robert Pattinson Harika Bir Batman Olacak

Korkut Ata - Fuzuli Bayat

Korkut Ata ile Yakından Tanışma Zamanı