in

The Mandalorian 2. Sezonunda Ahsoka Tano Karakteri Yer Alabilir

The Mandalorian 2. sezonu, Ahsoka Tano karakterini içerebilir! Star Wars animasyonlarından tanınan karakteri Rosario Dawson canlandırabilir.

Rosario Dawson Ahsoka Tano the mandalorian 2. sezon
Rosario Dawson
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars evreni, The Mandalorian ile birlikte ilk kez, gerçek oyuncularla canlandırılan bir diziye kavuşmuştu. İlk sezonu sona eren Mandalorian’da bütün Star Wars yapımlarından farklı olan bir kısım vardı: Işın Kılıcı savaşları. Dizi son bölümüne kadar görmeye alışkın olduğumuz ışın kılıçlarını hiçbir şekilde izleyenlere göstermezken, son bölümde bir bomba patlatarak Yıldız Savaşları’nın en gizemli Işın Kılıcı Dark Saber’ı ekranlara taşımıştı.

Şimdi de ikinci sezon çalışmaları devam eden The Mandalorian hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Tıpkı Dark Saber gibi animasyon dizilerinde yer edinmiş sevilen karakter Ahsoka Tano ikinci sezonda yer alacak ve Rosario Dawson tarafından canlandırılacak.

Rosario Dawson
Rosario Dawson

Oynayacağı karakter şimdilik bir iddia olsa da Dawson resmi olarak yapılan açıklamaya göre kadroya dahil olmuş durumda. Hayranların animasyon dizilerinden çok sevdiği bir karakteri canlandıracağı biliniyor. Aktrisin Ahsoka’ya olan benzerliği ve olasılıklar göz önüne alındığında kadroya eklenen bu karakterin Ahsoka’dan başkası olamayacağı söylenmekte. Ahsoka hem Star Wars: Clone Wars animasyonunda, hem de Star Wars: Rebels’de yer alarak oldukça sevilen bir karakter haline gelmişti. Onu bu kadar özel kılan şey ise kendisinin bizzat Anakin Skywalker’ın Padawan’ı olması.

- Reklam -

The Mandalorian 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Her iki animasyon dizisi de Dave Filoni’nin yardımlarıyla beraber yaratılmıştı. Filoni şu anda da The Mandalorian için yönetmenlik ve senaristlik yapmakta. Aynı zamanda Ahsoka Tano karakteri tasarlandığı sırada Filoni bizzat George Lucas’ın kendisiyle beraber çalışmıştı. Ahsoka, Togruta isimli bir uzaylı türünden gelmekte. Bu türün en bilinen özelliği kafalarının arkasında iki adet kuyruğa sahip olmaları.

The Mandalorian 2. Sezonu Ahsoka Tano Karakterini İçerecek

The Mandalorian, Star Wars: Return of the Jedi filminden beş yıl sonrasını anlatıyor. Dizinin başrolündeki karakter Mando, filmlerden tanıdığımız Jango ve Boba Fett ile aynı loncadan olan bir ödül avcısı. Ancak ne yazık ki olaylar ödül avcılığının ötesine geçiyor. Mando’nun hayatı, yine filmlerden tanıdığımız Yoda’nın soyundan gelen bir bebeği İmparatorluğun eline düşmekten kurtarmasıyla birlikte oldukça değişmeye başlıyor.

- Reklam -

The Mandalorian 2. sezonu, eğer koronavirüs nedeniyle bir erteleme olmazsa Ekim 2020’de Disney+’ta yayınlanacak. Diziye Ahsoka gibi hikâyesi oldukça genişletilebilecek bir karakterin eklenmesi bile şimdiden hayranları heyecanlandırmaya başladı.

Karkaterin diziye dahil olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Ahoska’yı The Mandalorian’da görmek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* Apple, Disney’i Satın mı Alıyor?

Kaynak: deadline

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Ahsoka rolü için biraz yaşlı mı duruyor…

  2. Avatar for Asude Asude dedi ki:

    Ahsoka nin live actionda görünmesi ve rosario dawson ın oynaması yıllardır fanların istediği bir şeydi zaten…Disney son üçleme ile star wars u batırınca elinde tek mandalorian kaldı .şu anda yapabileceği tek şey hayranları mutlu etmek ve eğer bu haber kesin olursa çok iyi başarır… şimdiden heyecanlandım

  3. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:

    Dizinin geçtiği zaman düşünülünce gayet normal. Dizi 6. filmin 5 yıl sonrasında geçiyor.

  4. Avatar for wifhty_zet wifhty_zet dedi ki:

    Dizi halihazırda 6 ile 7. filmler arasındaki dönemde; imparatorluğun çöktüğü ama ilk düzenin henüz ortaya çıkmadığı bir dönemde geçiyor. Ama dikkat edersek imparatorluk yeni dağılmış bir görüntü var. Şahsi fikrim en fazla 10 sene geçmiş yıkılışından.

    Ahsoka Tano Yavin Savaşından Önce-YSÖ 36’da doğmuş. 6.filmin sonunda İmparatorluğun yıkılışı Yavin Savaşından Sonra-YSS 4’de.

    Yani Ahsoka Tano 40 yaştan büyük, hatta bence 45-50 arası bir yaşta olacak o tarihte. O yüzden oyuncu seçimi yerinde olduğunu düşünüyorum.

  5. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Yazdıklarınız şimdi detaylı düşününce mantıklı göründü. Mandalorian’ın ile Clone Wars arasında geçen zaman dilimini hesaba katmamışım :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Son Av İncelemesi

Son Av İncelemesi: İnsanın “Kızıl” Kötülüğü

Karantina Günlerinize Verimlilikleriyle İlham Olacak 5 Ünlü İsim

Karantina Günlerinde En Önemli Eserlerini Veren 5 Tarihi İsim