Menu
in

Supernatural’ın Öncesini Anlatacak The Winchesters’ın Başrol Oyuncuları Belli Oldu

The Winchesters başrol oyuncuları belli oldu. 15 sezonluk Supernatural dizisinin öncül macerasının yapımcı koltuğunda serinin yıldızı Jensen Ackles yer alıyor.

The Winchesters başrol oyuncuları belli oldu. The CW kanalının sevilen yapımı Supernatural dizisinin öncesini anlatacak dizi, Sam ve Dean’in ebeveynlerini konu alacak.

The Winchesters spin-off yapımı sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Supernatural’ın öncesini anlatacak dizi Sam ve Dean kardeşlerin ebeveynlerinin nasıl tanıştığını ve canavarlarla nasıl mücadele ettiğini anlatacak. 15 sezon boyunca Dean karakterini canlandıran Jensen Ackles ise dizinin hem yapımcılığını hem de anlatıcılığını üstlenecek. Serinin yazarlığını ise uzun süre Supernatural kadrosunda yer alan Robbie Thompson yapacak. Dizinin yapımcı stüdyosu Warner Bros. TV olacak.

Orijinal serinin yıldızı Ackles yeni diziyle ilgili yaptığı bir açıklamada, The Winchesters dizisinin John ve Mary’nin nasıl tanıştığının, dünyayı ve aşklarını kurtarmak için her şeyi nasıl ortaya koyduklarının inanılmaz macerasını anlatacağını söylüyor.

- Reklam -

The Winchesters İlk Supernatural Spin-off Dizisi Değil

2005 yılından bu yana maceralarına devam eden Winchester’ların farklı hikâyeleri daha öncesinde de ekrana taşınmaya çalışılmıştı. 2014 yılında ekranlara çıkan Bloodlines ve 2017 yılında yayınlanan Wayward Sisters beklenen reytingi elde edememişti. Şimdi deThe CW üzerinden yayınlanacak üçüncü Supernatural spin-off yapımı The Winchesters’ın nasıl bir tepki ile karşılaşacağı merakla bekleniyor. Şimdi de dizinin başrol oyuncuları belli oldu.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Meg Donnelly ve Drake Rodger, Mary ve John Winchester rollerinde ekranda yer alacak. Mary Winchester karakterini oynayacak Meg Donnelly, American Housewife dizisi ile tanınıyor. Ayrıca Disney Channel’da gösterilen Zombies dizisinde ve Disney+ üzerinden izleyicilerin karşısına çıkan High School Musical: The Series dizisinin 3. sezonunda da rol aldı.

Drake Rodger ise The In Between ve Murder RX yapımları ile isminden söz ettirdi. Oyuncu, yönetmenliğini Michael Carney’in yaptığı Quiet In My Town filminde de yer alacak.

Dizinin başrolleri dışında diziye dair paylaşılan başka bir bilgi yok. The Winchesters dizisinin The CW üzerinden ne zaman izleyicilerle buluşacağına ya da kadroda sürpriz isimlerin olup olmayacağına dair bir bilgi verilmedi.

Siz yeni Supernatural dizisi The Winchesters yapımı ve başrol tercihleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version