in

“The Witcher” Dizisi Henüz Yayınlanmadan Yeni Sezon Onayını Alacak Gibi

Dedikoduya göre Netflix, The Witcher dizisinden çok memnun ve yeni sezonlara onay vermeye hazır.

the witcher netflix dizi
- Reklam -
- Reklam -

Şirket içinden geldiği belirtilen bir habere göre Netflix yeni dizisi The Witcher‘ın gidişatından oldukça mutlu. Hatta o kadar mutlu ki dizi daha görücüye çıkmadan yeni sezon onaylarını vermeyi düşünüyor.

Dedikodu içeriden birinden, güvenilir bir kaynaktan geliyor. Haberin kaynağı Geeks WorldWide editörü KC Walsh, dedikodu tarihinde güvenilir bir isme sahip. Walsh’a göre Netflix “The Witcher” dizisinden “fazlasıyla mutlu“. Üstelik dizinin ilk sezonu yayınlanmadan hemen önce veya yayınlandıktan hemen sonra yeni sezonlar için onay vermeye hazırlar.


“@Netflix #TheWitcher hakkında çok mutlu gibi görünüyor ve sezon bir yayınlanmadan önce veya hemen sonra birden fazla sezona yeşil ışık yakılmasını görebiliriz. Bu da Cavill’in programının dolu olacağı anlamına geliyor; Süpermen’i ardında bıraktığına dair daha fazla kanıt.”
Eğer haber doğruysa Cavill’in başka işlere ayıracak zamanı kalmayacak gibi görünüyor.

Kaynak ne kadar güvenilir olursa olsun bunun bir dedikodu olduğunu unutmamak gerek. Netflix’ten resmi bir açıklama gelene kadar hiçbir şeyin doğruluğunu onaylayamıyoruz. The Witcher dizisi spesifik bir çıkış tarihine sahip olmasa da 2019 yılı içerisinde bizlerle olacak.
Kaynak: ComicBook

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Tutmazsa ne olacak ?

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Biz daha izlemeden final yapacaklar herhalde.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

aquaman spoilersiz on bakis

Aquaman Filmine Spoiler’sız Ön Bakış Videosu

alfa mitoloji ust

Alfa Yayınları’ndan İki Mitolojik Kurmaca Bizlerle