Menu
in

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Maxim Baldry Başrollerden Biri Olacak

Yüzüklerin Efendisi dizisinde bir başrol daha kesinleşti. Maxim Baldry, Amazon’un dev bütçeli yapımında ana karakterlerden birisini canlandıracak.

Heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisi için oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor. Geçen ocak ayında Amazon Prime tarafından oyuncu kadrosunun açıklanan dizinin başrolleri için yeni bir isim daha duyuruldu. İngiliz aktör Maxim Baldry, dizinin ana karakterleri arasında yer alacak yeni isim olarak duyuruldu.

Aslında Baldry’nin adı geçen sonbahardan beri Yüzüklerin Efendisi dizisiyle anılıyor. Ancak bugüne kadar diziyle alakalı resmi bir anlaşması yoktu. Haliyle ocak ayında açıklanan oyuncu kadrosu listesinde adı geçmedi.

Amazon Stüdyoları Televizyon bölümünden sorumlu olan Vernon Sanders, “Hâlâ kadroda olması gereken ve açıklamadığımız birkaç kilit rol bulunuyor,” demişti. Baldry’nin de bu kilit rollerden biri olduğuna inanılıyor. Başarılı aktörün Lord of the Rings dizisinde hangi karaktere can vereceği ise şimdilik belli değil.

- Reklam -
Maxim Baldry

Son olarak Doctor Who dizisinin 12. sezon 8. bölümü olan “The Haunting of Villa Diodati”da Dr. John Polidori rolüyle gördüğümüz aktör Maxim Baldry, Years and Years ve Hollyoaks gibi televizyon yapımlarıyla tanınıyor.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Orta Dünya’da geçecek olan televizyon uyarlaması, J.R.R. Tolkien’in en bilindik serisi olan Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden öncesini konu alacak. Dizi, Numenor’un yükselişini ve çöküşünün anlatıldığı; Sauron’un halkları kandırdığı ve ilk yenilgisisini yaşadığı, güç yüzüklerinin dövüldüğü; Mordor, Gondor ve Rohan’ın kurulduğu ve Nazgûl’e dönüşen dokuz insan kralı gibi olayların yer aldığı Güneşin İkinci Çağı’nda geçecek. Oldukça etkileyici bir dönem olarak görülen Güneşin İkinci Çağı, 3400 yıldan daha uzun bir zaman dilimini kapsıyor.

Şimdiye kadar resmi olarak açıklanan isimler arasında Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman bulunuyor.

Dizi için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak çekimlerine geçtiğimiz ay itibarıyla başlanan Yüzüklerin Efendisi’nin 2021 yılı içerisinde Amazon Prime kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor. Yapım, henüz ilk sezonun ön hazırlığı sürerken 2. sezon için onayını almıştı.

Yeni açıklanan başrol için neler düşünüyorsunuz? Ve sizce dizi bize neleri anlatacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Shazam 2 Filmi Superman Rolünü Henry Cavill’a Verebilir

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version